2777
2789
چی خریدی؟ چند

من اواسط شهریور 

se 2020 ایفون

18 و خوردی فک کنم

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیفون6چی؟ راستش تصمیم داشتم8بگیرم ولی یکی از آشناها ی سیکس داره میخواد بفروشه از گوشیش مطمعنم گوشی ...

شیشو اصلا نخر 

تا اواخر امسال ۷ هم دیگه اپدیت نمیشه چ برسه ب شیش😐

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
آیفون6چی؟ راستش تصمیم داشتم8بگیرم ولی یکی از آشناها ی سیکس داره میخواد بفروشه از گوشیش مطمعنم گوشی ...

6خوب نی 

چند سالیع ک شرکتش دیگ تولید نمیکنع بعدم در حد نو و دست دو دار 

دیگ اینا نسلش گذشتع 

بازم ایفون هنو ب 5معروفع 

8ام خوبع عین 7

ایکسم ک عالیع خصوصا دوربین اگ سلامت باتریش اوکیع و سالم بخر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین مدلای قدیمی ممکنه بعد به مدت دیگه اپدیت نسه و کند شه

خب الان چ کنم ینی؟؟؟

اینم بگم اگ6بخرم کنارش ی شیائومی هم میخرم

ولی8دگ گوشی دگ نمیتونم بخرم

راستش من از دوران تفولیت عقده اپل داشتم فقط میخوام عقدم دربیاد😂😂

ممنونم خدا جون...
عه تو هم اس ای گرفتی🤔

ارع 

تو کی و چند گرفتی؟😕

چون شبیه هشته😐🙁 خواستم ایکس بخرم بابام گیر داد گفت نه قدیمیه حالا هم پشیمونم😭

چند سالته مگه؟😂

ارع دقیقا من رفتم بک کاور بخرم یارو همش میگف آیفون هشته 

منم از کوره در رفتم چارتا درشت بارش کردم🤦🏻‍♀️😕

مرسی گلم بابت راهنماییت

قربانت روم جانم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چند سالته مگه؟😂 ارع دقیقا من رفتم بک کاور بخرم یارو همش میگف آیفون هشته  منم از کوره در رفتم ...

من ۱۸ سالمه تو چی🤔

منم یه کاور سفارش دادم گفت کاور هشته

گفتم مطمئنی 

گفت من دارم روزی ده تا کاور میفروشم به من میگی مطمینی😂🤦🏻‍♀️