2821
2789
عنوان

واکسن۱۸ ماهگی

93 بازدید | 9 پست

واکسن پسرمو دهم زدم الان دوسه روزی اسهال شده بدون هیچ علامته دیگه ای اشتهاش خوبه خداروشکرشیر و ای زیاد میخوره تب ابریزش هیچی دیگه از علایم سرماخوردگی نداره فقز اسهالش سبزه ممکنه از واکسن ده روز پیشش باشه یا طرما خورده اخه هیچ علامت دیکه ای نداره تا الان باروشهای خونگی جواب نگرفتم دیگه فردا عصر میبرم دکتر

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

ای بابا حتما باید تاپیک جنجالی باشه که بیاید 

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اول ماه واکسن ۱۸ماهگی داره موندم چیکار کنم خدا خودش کمک کنه

انشالا برا بچه شما راحت باشه ولی پسرمن خیلی اذیت شد 

ببر دکتر عزیزم دختر من واکسن یکسالگی همین حوری شد بردم دکتر خوب شد

اره فردا عصر میبرم دکتر همش میگفتم امروز خوب میشه فردا خوب میشه چون علامت سرما خوردگی نداشت اشتهاشم خوب بود امروز فردا کردم 

اره تازه همه گفتن واکسن یکسالگی راحته دخار من خیلی اذیت شد خیلی لاغر  شد ان شاالله پسر شماهم هر ...

ممنونم عزیزم