2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5361 بازدید | 419 پست
کویر جان دلم داره میترکه مسوول فناوریمون امد پیشم. بعد اینکه بالا پیش رییس دیدمش امد صبحانه خورد ...

سپیده چرا مدام مث اون یارو بود با گالیور مدام میگفت من خودم میدونم دیگه کارمون تمومه تو هم آیه یأس میخونی گلم یخورده ب خودت انرژی مثبت بده بگو ان شاءالله همینطوری ک تو این دوسه ماهه ایقد صمیمی شدیم تو این سه ماه باقیمونده هم ب اونی ک میخوام میرسم 

بعدشم اومدیم و موندگار شد تو باید از الان با خودت جنگ اعصاب داشته باشی تو روخدا ایقد ب خودت سخت نگیر اولویت سلامتی جسم و روان خودت باشه گلم اونم بزودی خدا بخواد جور میشه عروسکم

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سپیده چرا مدام مث اون یارو بود با گالیور مدام میگفت من خودم میدونم دیگه کارمون تمومه تو هم آیه یأس م ...

اصلا کار خداست

موقع تعطیل شدن داشتم میومدم خونه. ی لحظه دم در ساختمون اداره جلوی ثبت ورود و خروج پشتم ب در با گوشی ور میرفتم یهو دیدم از پشت صداش میاد موند با همکارمون صحبت کنه اصلا نگاهم نکرد منم زود کیفمو ورداشتم اومدم بیرون

انگار حسابم نمیکنه ...

تنهاییم خیلی خوبه

تو جمع هم تا میاد تو اتاق اول سرشو کج میکنه سمت میز منو نگاه میندازه

ولی تو جمع و جلسات نگاهم نمیکنه

اصلا کار خداست موقع تعطیل شدن داشتم میومدم خونه. ی لحظه دم در ساختمون اداره جلوی ثبت ورود و خروج پش ...

عمدی حسابم نمیکنه

هر همکار خانومی بود مطمینم برمیگشت نگاهش میکرد

عمدی حسابم نمیکنه هر همکار خانومی بود مطمینم برمیگشت نگاهش میکرد

خوب شاید از حرف بقیه بترسه ببین سپیده هر خان دیگه ای بود چون ب خودش اطمینان داشت کسی بهش شکی نمیکنه ولی تو جمع وقتی میدونه کسی هست میترسه تابلو بازی دربیاره انگشت نما بشین بنظر من این ی پوئن مثبت هست هرچتد چون عاشقی دلت توجه مدامشو میخواد ولی توجه داشته باش تو ی جای عمومی زیر ذربین هستین مخصوصا اون بنده خدا با موقعیت حساسی ک داره

خوب شاید از حرف بقیه بترسه ببین سپیده هر خان دیگه ای بود چون ب خودش اطمینان داشت کسی بهش شکی نمیکنه ...

هر لحظه گریه ام میاد تیلاجان

دوران خوشی همیشه کوتاهه

دو سه ماه دیگه میبینمش بعد همه چی تموم

باید صبوری کنم. خودم از خدا خواستم ب ارامش برسون منو . چه با اون چه بی اون

تقدیرم همینه. 

هر لحظه گریه ام میاد تیلاجان دوران خوشی همیشه کوتاهه دو سه ماه دیگه میبینمش بعد همه چی تموم باید ...

آخه گل من ی سیب از درخت میفته هزار چرخ میخوره تا برسه رو زمین تو از الان برا سه ماه دیگه اینجور خودتو عذاب میدی ک چیزی ازت نمیمونه درکت میکنه ترس رفتنش تو جونته و نمیتونی بی خیالش باشی ولی ی درصد هم احتمال بده موندی بشه یا نه احتمال بده ب مراد دلتون برسید 

این همه فکروخیال مثبت رو ول کردی چسبیدی ب رفتنش بدون تو

توکل کن ب خدا همه چیز درست میشه هرچند توکلت ضعیف شده ولی مطمئن باش ب اون توکل کنی بهتر از این فکرای منفی و عذاب آوره نازنینم

آخه گل من ی سیب از درخت میفته هزار چرخ میخوره تا برسه رو زمین تو از الان برا سه ماه دیگه اینجور خودت ...

دلم میخواد بشینم سر سجاده و از خدا بخوامش

ولی از نماز خوندن خاطره خوبی ندارم

هر سری دست به دعا برداشتم خلافش شد۰😔

دلم میخواد بشینم سر سجاده و از خدا بخوامش ولی از نماز خوندن خاطره خوبی ندارم هر سری دست به دعا برد ...

سپیده جون نمیدونم خاطره بدت چی بوده ولی شاید واقعا تقدیر و قسمت اونطور بوده الانم زوری نمیشه چیزیو از خدا گرفت مگه اینکه خودش بخواد قسمت و تقدیر باشه ک بشه ولی حداقل حسن نماز خوندن اینه ب آرامش میرسی سبک میشی وقتی میدونی داری با کسی حرف میزنی ک گره ی مشکلت بدست اون حل میشه ان شاءالله ک بی جوابت نمیذاره گلم و آرامش واقعی رو نصیبت میکنه

الانم رییس ابلاغ کرد ک یک روز در میون شدیم بابت کرونا😔 دو هفته درست حسابی نمیبینمش

اره اتفاقا از دیروز تو ذهنم بود ازت بپرسم شما دور کاری میشین یانه میومدم سایت یادم میرفت بپرسم

باز خوبه ی روز درمیون شدین اینجا دوروز یباره البته بقیه ادارات رو نمیدونم

سپیده جون نمیدونم خاطره بدت چی بوده ولی شاید واقعا تقدیر و قسمت اونطور بوده الانم زوری نمیشه چیزیو ا ...

من ادمی بودم قبل اذان وضو گرفته منتظر بودم.

ولی دیگه میترسم سمت نماز خوندن برم

میترسم کلا  ی نمه اعتقادم بره

من ادمی بودم قبل اذان وضو گرفته منتظر بودم. ولی دیگه میترسم سمت نماز خوندن برم میترسم کلا  ی ...

هرطور ک خودت صلاحومیدونی عزیزم ولی ازش بخواه کمکت کنه گلم

بد به دلت راه نده. همچی همونجوری ک میخای پیش میره یکم مثبت باش لطفا بذار همچی خوب باشه

«الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِ الله تَطمَئِنُ القلوب » زیرا در ایجاد ارامش بسیارمؤثر است