2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5361 بازدید | 419 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام این عمار چی شد گلم مالک رو ندیدی خبری چیزی نشد آها راستی از جلسه برامون بگو

سلام

بعد دو ساعت بعد ب بهانه دو تا پرونده رفتم اتاقش

ی ارباب رجوع بود تو اتاقش با طبق معمول مسوول فناوری اطلاعات

پاشد واسم پروندمو گرفت باز کرد گفت تابپ نشده ک. گفتم انجام میشه. بعد ب مسوول فناوریمون گفت شما برو

بعد همون وسط داشت پرونده منو امضا میکرد با ارباب رجوع هم گپ زد و ارباب رجوع رفت

بعد دیگه هیچی نگفت منم انقدر معذب شدم تابلو بودتند تند اومدم بیرون

سلام بعد دو ساعت بعد ب بهانه دو تا پرونده رفتم اتاقش ی ارباب رجوع بود تو اتاقش با طبق معمول مسوول ...

گلم چرا انقدر خودخوری میکنی و خودت رو آزار میدی ؟ چه تابلو بازی آخه جونم ؟شما کارت اینه و مرتبط با کارت باید میرفتی اتاقش 

بعنوان ارباب رجوع از بیرون یا با یه سمت دیگه از یه اداره دیگه که نرفتی اتاقش 

یکم اعتماد بنفس داشته باش اونم سرش شلوغ بود واقعا بهش حق بده

گلم چرا انقدر خودخوری میکنی و خودت رو آزار میدی ؟ چه تابلو بازی آخه جونم ؟شما کارت اینه و مرتبط با ک ...

کویر جان دلم داره میترکه

مسوول فناوریمون امد پیشم. بعد اینکه بالا پیش رییس دیدمش

امد صبحانه خورد

بعد حرف پیش اومد و حرف رییس شد

گفتم بنطرتون موندگاره گفت تا دو سه ماه اره بعد پرسیدم اگ رییس نشه ک میره . گفت اره شد درصد

یعنی دارم میمیرم

فقط دو سه ماه اینجاست. مطمینم هیچ اتفاقی تو این دو سه ماه بینمون نمیفته. اون میره و من میمونم با جای خالیش😭

کویر جان دلم داره میترکه مسوول فناوریمون امد پیشم. بعد اینکه بالا پیش رییس دیدمش امد صبحانه خورد ...

یعنی همه چی بستگی به ازدواجش داره؟

فرضا اگه تو این دو سه ماه ازدواج کبنه موندنیه ؟و تو پست رییس باقی میمونه؟؟

خب اگه تو این دو سه ماه ازدواج نکنه چرا باید بره ؟؟ خب یه پست پایین تر چرا بهش نمیدن ؟

کویر جان دلم داره میترکه مسوول فناوریمون امد پیشم. بعد اینکه بالا پیش رییس دیدمش امد صبحانه خورد ...

از یه جهتی هم خوبه بخاطر اینکه تو این تایم مشخص تکلیفت معلوم میشه که چی در چنته داره

اگه ریاست رو بخواد اگه تو رو هم بخواد دیگه معطل چی هستش

حتی اگه عاشق ریاست باشه و نسبت به تو فقط حس خوش اومدن ازت رو داشته باشه بازم منطقی اینه به تو پیشنهاد بده که ریاست از دست نده

خیلی دیگه باید ببخشید احمق باشه که مفت مفت بخواد موقعیتش بخاطر قدبازی که قصد ازدواج نداره از دست بده

یعنی همه چی بستگی به ازدواجش داره؟ فرضا اگه تو این دو سه ماه ازدواج کبنه موندنیه ؟و تو پست رییس باق ...

ازدواجم کنه شاید ریاستو بهش ندن

یکی از شروط ریاست ازدواجشه

پست پایینتر ک نمیتونن بهش بدن. ی مدت رییس شده بود حالا بیاد زیر دست بشه

یعنی اینجا نشستم از تو دلم گریه میکنم. وقت اداریم هستیم. خویشتن داری میکنم کسی نبینه

خدا چرا اینجوری میکنه😭

قبلا میگفتی با این مسئول فناوریه راحتی یکم به حرف میاوردیش میپرسیدی که حالا رییس کسی در نظر نداره تصمیم نداره برای ازدواج نمیخواد کاری کنه که پستش از دست نده 

فناوری هم هیچی بهت نگفت که تصمیمش چیه کسی زیر سر داره یا نه؟

ازدواجم کنه شاید ریاستو بهش ندن یکی از شروط ریاست ازدواجشه پست پایینتر ک نمیتونن بهش بدن. ی مدت ...

ای بابا چه شروطی میذارن

حداقل با ازدواج شاید ریاستش حفظ بشه چرا انقدر این آدم ریسک میکنه خیلی اجحاف در حق خودش داره میکنه ازدواج تحمیلی هم که نمیخواد بکنه