2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5361 بازدید | 419 پست
تو واتس اپ اخه  فک نکنم چک بشه

چرا همه رو میتونن چک کنن یادمه آبجیم اوایل نامزدیش شوهرش تو نیروانتظامی تهران بخش اطلاعاتش بود به ما گفته بود اصلا تو پیام و وات یا تلفنی درمورد حرفهای خصوصی چیزی نگین علی گفته میتونیم اطلاعات و دربیارم تو سیستم

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.
الانم تو گروه پیام گذاشت فردا سالت ۸ ب مناسبت هفته بسیج همه جمع شیم  خدا کنه برین اتاقش نه تو ...

اگه بری ببینی هست هنوز چیکار میکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید متاهل بشه میترسم این کله شق قبول نکنه و ریاستش هیچ بشه و کلا از اینجا منتقلش کنن دردم یکی دو ...

ان شاءالله باهم و درکنار همدیگه ب آرامش میرسید گلم

ی وقت نگه ب کسی بهش کادو دادم

نه بابا مگه بچست ک بگه

ولی من اگه باشم ببینم هنوز کادوم اونجاست حتی شده ی تکه بازش کنم حالیش میکنم دلخورم از اینکه هنوز کادوم تو اتاقشه

نباید میدادم بهش کادو چقدر سبک سری کردم من اینمدت

سپیده چرا ایقد دوست داری خودتو آزار بدی😠آخه کدوم کارت سبک سری بوده ک اینطور فک میکنی اتفاقا بهترین کارو کردی تو ک کادو ندادی لطفشو جبران کردی همین کتاب درقبال کتاب فقط خواستی از زیر دینش دربیای 

حالا این کجاش سبک سریه😡😡اگه اون کتاب نمیداد تو اصلا همچین کاری میکردی معلومه ک نه دختر خوب پس این کادو نیست ک بخوای ب این دید بهش نگاه کنی و عذاب بدی خودتو

ولی اینکه تو اتاقش اویزون کنه ی نوع بی احترامی محسوب میشه اگه هنوز تو اتاق بود حتما حالیش کن ک بخاطر این کارش دلخوری حالا ب هرطریقی خودت صلاح میبینی ب روش بیار

نباید میدادم بهش کادو چقدر سبک سری کردم من اینمدت

آخه چه سبک سری گلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کار شما مثل این میمونه همسایه بهتون تو ظرف غیر یکبارمصرف مثل بلور یا چینی یه بشقاب پلو نذری یا یه کاسه آش بده  شمام وقتی میخوای کاسه بشقابش برگردونی توش شکلاتی شیرینی یه چیزی میذاری که زشت نباشه 

حالا اون محبت کرد بهت تو هم خواستی جبران کنی چه ربطی داره به سبک سری

با این فکرو خیالا خودت الکی روانی میکنیا

فردام رفتی دیدی کادو باز نکرد چهارتا کنایه طعنه برو دیگهههه که از کادوم خوشتون نیومد یا اصولا عادت ندارین کادو باز کنین یه چیزی بگو که بفهمه دپرس شدی از این کارش

فازش چیه واقعا ب من میگه مادرِ پدر😐 خدایا منو بکش از دست این بشر ناقص الخلقه ات

ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

یعنی دمش گرم. چه پیشرفتی در زمینه چت داشتین

«الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِ الله تَطمَئِنُ القلوب » زیرا در ایجاد ارامش بسیارمؤثر است
باید متاهل بشه میترسم این کله شق قبول نکنه و ریاستش هیچ بشه و کلا از اینجا منتقلش کنن دردم یکی دو ...

بنظرم آدمیه که برای رسیدن به این مقام خیلی خیلی تلاش کرده و حاضر نیست مفت مفت از دستش بده حتی حاضره سوری هم شده مزدوج بشه 

تا سمتش حفظ بشه بابت اینا دلواپس نباش

ترست ازاین باشه که عشق پاک تورو دیر بفهمه 

عزیزم دلت به خدا قرص باشه توکل کن به خدا خواست خدا بود که تا اینجا خوب پیش رفتین البته در کنارش خودتم تلاش خیلی خوبی داشتی