2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5361 بازدید | 419 پست
عزیزم😙😙 واقعا خدا خیردنیا وآخرت بده ب پدروماری ک اینطور بچه تربیت میکنن  چون بی حیایی برا خی ...

خودم ک حس میکنم خیلی پررویی میکنم

البته تقصیره اونه. رفتارش باعث شده راحت باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر خوشم میاد میگه الان میام پایین😍

طرف مثلا رییسه میاد پایین پیش کارمندش

یه دلیلی داره نفس کارش مشخصه فقط تو شک و تردیده دیگه یا دم به ثانیه زنگ میزنه یه دلیلی داره دیگه

مخصوصا همه اینا به کنار این پیامای اخر شبیش که پیام میده ولی متاسفانه عین خر توش گیر میکنه نمیدونه چی بنویسه 

تو باید ادامه بدی حرفای تو چتش رو 

یه تیکه میپروندی بهش دیگه

اصلا دلم رفت واسش😍 دل تو دلم نیست تا فردا... شاید ببینمش

فردا غروبم میری ؟

دختر فردا شب تو یه پیام بده نیمشه که همش اون پیام بده یکم تو فاعل باش 

هزار چیزو بهونه میشه کرد مثلا بگو بعد اینکه رفتم فلان چیز جا نذاشتم؟ برگه ی امار چه میدونم فلش تبلت  چه میدونم هزارچیز دیگه که دم دسته میشه جا گذاشت

خودم ک حس میکنم خیلی پررویی میکنم البته تقصیره اونه. رفتارش باعث شده راحت باشم

چه پرویی بابا

تو به  این میگی پرویی ؟؟؟؟

الان دخترای دیگه اگه جای تو بودن یعنی تو موقعیت تو و قاضی دست به شکم منتظر نی نی بودن

اصلا دلم رفت واسش😍 دل تو دلم نیست تا فردا... شاید ببینمش

مطمئنا یا احتمالا اونم همین حال داره یه جور حکم آرام بخش یا قوی تر بخوای دیازپام برا قبل خوابه براش انگار

که الکی پیام میده حرف کار پیش میکشه 

عین این ادمایی که لکنت دارن میرن گفتار درمانی این باید بره نوشتار درمانی

سپیده جان چرا نمیگی برامون که درباره ازدواجش چیا بهت گفته؟ من حس میکنم یه چیزایی گفته که میخوای ازشو ...

سر قضیه انتقالیم... گفتم میخام برم کمکم میکنین گفت من هر موقع بخوام برم از اینجا شما رو هم میبرم. گفتم شما ان شاءالله اینجا موندگارین فعلنا. گفت نه حالا... گفت گفتنش صحیح نیست ولی سر قضیه ازدواجم ک مرکز تاکید داره و من گفتم فعلا اصلا نمیتونم(اینو در توضیح اینکه احتنالا ریاستش قطعی نمیشه گفت/ منظورم اینه با منظور خاصی نگفت).... چون حکم قطعی ریاستش بر تاهلشه...

بذا قسمتم باشه ..‌ قول میدم خودم بلاکش کنم😁

ان شاءالله گلم😍😍

ولی بهت بگم خواهر بلاکم فایده نداره چون این راهو رفتم😢😢😢برا ی هفته فقط جواب میده دوباره روز از نو روزی از نو

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.
مطمئنا یا احتمالا اونم همین حال داره یه جور حکم آرام بخش یا قوی تر بخوای دیازپام برا قبل خوابه براش ...

کویر جان باورت میشه انقدر اروم شدم.

انگار کنارمه...

کاش بیادو برای همیشه موندنی بشه..‌

سر قضیه انتقالیم... گفتم میخام برم کمکم میکنین گفت من هر موقع بخوام برم از اینجا شما رو هم میبرم. گف ...

همون موقع باید درباره ازدواج که خودش حرفو پیشکشید حرف میزدی... میگفتی بهرحال ازدواج هم یه قسمت از زندگیه... زندگی که همش کار نیست و از اینجور حرفها

ان شاءالله گلم😍😍 ولی بهت بگم خواهر بلاکم فایده نداره چون این راهو رفتم😢😢😢برا ی هفته فقط جواب م ...

فقط باشه... نخاستم پیام دادنشو...

عزیزم تو هم غصه نخور... شاید واقعا چتو دوست نداره