2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5361 بازدید | 419 پست
دوستمون زارا راست میگه نهج البلاغه چرا دادی طرف حسابی تو اون فازا هست تو دیگه بیشتر سوقش دادی خخخ ی ...

ببین سپیده میگه قاضی درباره ازدواج خودش باهاش حرف زده ولی هنوز نگفته چیا گفتن قراره برامون تعریف کنه.. بنظر من خیلی مهمه که چیا گفته در مورد ازدواجش

ببین سپیده میگه قاضی درباره ازدواج خودش باهاش حرف زده ولی هنوز نگفته چیا گفتن قراره برامون تعریف کنه ...

دقیقا لزومی نداشت که قاضی حرف ازدواجش رو پیش سپیده مطرح کنه حتما یه چیزی بود که سفره دلش پیشش باز کرد

سپیده باید کامل تعریف کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز چی شد اومد اتاقت؟

نه نیومد

زنگم نزد

اخر ماهم هست

سرش شلوغه حسابی(البته توجیه درستی نیست. ادم ک دلش پر بکشه ی زمان خالی همش پیدا میکنه. و البته اینم بگم روسا اتاق کارمندا سالی یکبار در وضع اضطرار میان. اصلا مثل این دو سه روز در میون نمیان و زنگم چقدر بزنه بگه گوشیو بدین فلانی... در صورتی ک مدیر هست. خلاصه بد برزخیه با اینکه میدونم نیومدن و ز نزدنش طبیعیه ولی باز میذارم پای بی حس بودنش به خودم)

شاید فردا بیاید ....مطمئن باش میاد خودتم میگی روسا سالی یکی دوبار میان سر میزنن اینم ماشالله بیش ف ...

امروز رفتم غروب...

آحر ماه بود واقعا کار داشتم

نیم ساعت بعد اینکه رفتم دیدم تلفن ز خورد

گفت سلام خوبی اومدی  .( انقدر خوشم میاد اینو میگه😐🙈)

گفت کی اومدی

و یکم گپ زد... گفته بودم رشته حقوق  ثبت نام کردم یکم گپ زد و گفت امروز کلاس داشتی(ی خانوم همکارمون ک کارمند دفتر دونه با هم شرکت کردیم دانشگاه. میدونه باهم کلاس انلاین داشتیم. )

بعد گفت قاضی شعبه روبروییمون ز زد گفت خانوم فلانی امده دخترم گفته منو ببر اداره پیش خانوم فلانی😐

بعد اون بهم گفت چیکار کردی دختر اقای فلانی همش میگه خانوم فلانی

گفتم اتفاقا دخترشون خیلی ب شما علاقمندن و مدام اسم شمارو میارن. گفت نه کی به ما علاقه داره... دلم میخاست بگم من😐 لال شدم اصلا هیچی نگفتم

خلاصه یکم گپ زد و داشت قطع میکرد گفت مواظب خودت باش(سه دفعه اداره بودم تا حالا گفته. حالا نمیدونم ب بقیه خانوما هم میگه یا فقط ب من میگه. یعنی چون عصرا اداره خلوته اینو گفته؟؟؟!!!)

ی ربع بعدش باز ز رد. گفت اقاز فلانی گفت ی کاری پیش امد امروز نمیام اداره. گفنم ان شا الله ی روز دیگه میاد

دوباره نیم ساعت بعد ز زد گفت هستی هنوز گفتم اره. یکم گپ زد و گفت الان ی سر میام پایین

گفتم باشه

بعد اومد پایین. تو راهرو ی

سلام داد و یکم  بعد امد داخل

من کلاس انلاین داشتم همزمان ک کار میکردم صدای استادم گوش میدادم

اومد داخل یکم گپ زد بعد گفت اون خانوم اجرای احکام میگه منو بیار تو شعبه. گفت تو میای جاش. گفت اونطوری بیشتر با شعبه حقوقی ما در ارتباطی شما هم که شعبه مارو دوست داشتی

ب شوخی گفتم نمیشه دوست داشتنمو پس بگیرم😐

خلاصه مجابش کردم ک کار اون خانوم صحیح نیست ک بخاد الان جا ب جا شه اخرش گفت حرفت منطقیه و کاملا درسته و حق باهاته

همین وسط سرباز امد و اون بهش گفت برو الان میام. و یکم بعدش رفت

امروز رفتم غروب... آحر ماه بود واقعا کار داشتم نیم ساعت بعد اینکه رفتم دیدم تلفن ز خورد گفت سلام ...

دختره بچه هستش دیگه ؟؟ میگه مراقب باش مواظب خودت باش که رو هوا نمیگه اینو مطمئنم

همینجوری صمیمی گفت سلام خوبی کی اومدی ؟ نگفت کی اومدین ؟

پس مرگش چیه تو چت اونقدر رسمی حرف میزنه

این زنگ زدنای مکررش عادی نیست  تازه برات تا پایینم اومد 

دختره بچه هستش دیگه ؟؟ میگه مراقب باش مواظب خودت باش که رو هوا نمیگه اینو مطمئنم همینجوری صمیمی گفت ...

اره ۴ سالشه

اره خوبی میگه😐گفت کی اومدی😐

الان پیام داد باز

میگه سلام

میگه صبور باش بهتر میشه . مثلا شعبه منظورش بود

میگه به من انتقاد کن

یعنی من اینو بگیرم تا میخوره بزنم😐

بعد اومد پایین. تو راهرو ی سلام داد و یکم  بعد امد داخل من کلاس انلاین داشتم همزمان ک کار میک ...

سلام سپیده جون خوبی

ایقد خوشم میاد از این لحظات داری چون روزایی ک اینطور میبینیش آرامش داری 

مردا شنیدم اگه میخوای ته علاقه ات ب ی نفرو نشون بدی بهش بگو مواظب خودت باش😍ایقده خوشم اومد اینو گفت مث اینکه تو جت معذبه راحت باشه ولی وقتی فیس پشت تلفنه یا فیس تو فیس صحبت میکنید راحتتر ارتباط برقرار میکنه ـ

کاش اونموقع ک گفت کی ب من علاقه داری سکوت نمیکردی ی اختیار داری ی نفرماییدی ی چیزی میگفتی

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.