2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5361 بازدید | 419 پست
دیگه نمیتونم بیشتر از این خودمو وا بدم تا همینجاشم از من بعید بود من دختریم ک خیلی تو روابط محافظه ...

نگفته بودی درباره ازدواجش باهات حرف زده... البته گفتی یه حرفایی رد و بدل شده ولی نگفتی چی گفته... اگه مایلی بگو درباره ازدواجش چجوری شد که حرف زد و چی گفت

دیگه نمیتونم بیشتر از این خودمو وا بدم تا همینجاشم از من بعید بود من دختریم ک خیلی تو روابط محافظه ...

یعنی چی که وا بدی؟! درباره غیر از کار صحبت کردن وا دادنه؟!؟  بهرحال یادت باشه اون با بقیه برات فرق داره واسه همین تا اینجا باهاش پیش رفتی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی که وا بدی؟! درباره غیر از کار صحبت کردن وا دادنه؟!؟  بهرحال یادت باشه اون با بقیه برات ...

وقتی نیست ک بشه ابنجور صحبت هارو کرد...

تو ک میدونی با چ دوزو کلکی میبینمش

بنظرم این صبح صبح یا یهویی امدناشم بهونه اونه... وگرنه کجا ببینیم همو

ببین سپیده  تو الان فرصت داری برای نظرش رو جلب کردن و بقول معروف تور کردنش برای ازدواج... فرصتی که خیلی دخترا درباره فرد محبوبشون ندارن علاوه بر این مورد توجه اش هم هستی بازم شانسی که خیلی دخترا درباره فرد مورد علاقه شون ندارن... حالا یا از این فرصت به نحو احسن استفاده میکنی و یا میشینی غصه میخوری و ناشکری میکنی تا خدا همین فرصتم ازت بگیره

وقتی نیست ک بشه ابنجور صحبت هارو کرد... تو ک میدونی با چ دوزو کلکی میبینمش بنظرم این صبح صبح یا یه ...

تو همون چت باهاش صحبت کن... یه چیزی رو بهانه کن و یه سوال غیر کاری ازش بپرس که جو رسمی شکسته بشه... حتی شده یه سوال مذهبی... مثلا بگو من درباره بعضی مسائل زنان در اسلام سوال دارم... مثلا چرا حق ارث زن الان هم که زنها کار میکنن هنوز نصفه... چرا مردها اجازه تعدد زوجات دارن و از این صحبت‌ها... به حرفهای غیر کاری بکشونش حتی به بهانه سوال مذهبی 

چه وا دادنی ؟؟؟؟؟؟؟

کار خاصی نکردی یه هدیه دادی و چنددقیقه هم وایمیسی باهاش حرف میزنی میخندی و تو تخم چشمای هم و صورت مبارک همدیگه نگاه میکنین

اینا وا دادنه؟؟؟ اسلام میگه حلاله شما میگی حرامه

فقط اینو بگو اینهمه وا ندادی کجا رو گرفتی

هر وقت  تنها باهاش رفتی خونه میگیم وای دختر چرا وا دادی اینو میگن وا دادن 

یکم تو چت اونو به حرف بگیر کش بده طول و تفسیر بده سلام خدافظ خداروشکر  که نشد حرف اصلا توهین به شخص مقابله 

ساعت یازده شب وقتی پیام میده معلومه یه مرگش هست واقعا یه چیش هست 

شعبه و کار و آمار همه بهونست

بابا من پریشب یه سوال واقعا کاری از یه اقایی پرسیدم واقعا نفس و نیت سوالم کاری بود و در پسش خداشاهده واقعا نیت دیگه ای نداشتم طرف غریبه بود

ولی وقتی جواب سوالم گرفتم میخواستم خدافظی کنم یارو ول کن نبود هی صغری کبری میچید اخرسرم با یه ترفندی خدافظی کردم رفت پی کارش

میگم الان تو هم وقتی اون پیام میده حرف کاری میپرسه تو یکم بزن به بیراهه یکم ابراز ناز و خستگی مثلا خیلی سرم شلوغه کارای شعبه چرا تمومی نداره اصلا چهارتا تیکه بنداز یکم صمیمی در حد متعارف حرف بزن طوری نمیشه  بقول معروف حرف حرف میاره 

من برام سواله وقتی شماها راحت بگو بخند و صحبت تو محیط اداره دارین چطور تو چت انقدر صفرکیلومتر بازی در میارین ؟؟؟؟

تو وقتی انقدر تو چت که یه محیط شخصی و خصوصیه رسمیه رسمی حرف میزنی اونم میگه دختره چقدر جدیه و حریم میذاره  و نباید از خط قرمزای گفتاری مثلا حرفای صمیمی عبور کنم

چه وا دادنی ؟؟؟؟؟؟؟ کار خاصی نکردی یه هدیه دادی و چنددقیقه هم وایمیسی باهاش حرف میزنی میخندی و تو ت ...

خودش انگار زیاد تمایل نداره چتو کش بده

بیشتر یک کلمه ای دو کلمه ای مینویسه

من بیشتر فک میزنم

کاش ی روز گوشیمو میدادم دستت بفهمی چی میگم😐😐

من ک میگم این با همه همینه. وگرنه ۱۱ و ۱ و ۱۲ شب چ وقت چته....

بنظرم با بقیه همین مدله

خودش انگار زیاد تمایل نداره چتو کش بده بیشتر یک کلمه ای دو کلمه ای مینویسه من بیشتر فک میزنم کاش ...

خب بیشتر فک بزن مشکلی پیش نمیاد 

نذار فرار کنه به دام بندازش 

گفت خدافظ بگو راستی .....

مثلا در پسش یه سوال بپرس که چونه فلان شدش بیشتر کار بیفته 

سوالهای چالشی مثلا همون زارا بالا گفن حق حقوق زن و این چیزا یکم از طرز فکر هم خبردار میشین محض کنجکاوی و اطلاع

چون همه دلشون میخواد که طرف مقابل چه طرز دیدی داره