2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5361 بازدید | 419 پست
عین احمقا با چشم گریون نشستم منتظرش ببینم پیام میده   در ادامه سلامش... اگرم پیام بده باز ببین ...

واقعا ای کاش بدونم فازش چیه که سلام میده هیچی نمینویسه 🤔🤔🤔

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
من بیشتر تو چت مینویسم اون گزیده مینویسه دیگه چقدر وا بدم... بخدا اگه بعدازظهر رفتنای من نباشه و ...

این سه مورد رو باید سفت بچسبین که از دست ندین غیر از این سه مورد که نمیشه ارتباط گرفت

یکم گیج میزنه تو برقراری ارتباط عاطفی اونجوری زبون چرب و گرمی داره ولی تو مخ زدن جنس مخالف دوزار بارش نیست ولی اشکال نداره تو تلاشت میکنی ببینی چی میشه دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی چی شد پیام نداد بعضی وقتها دلم میخواد سرمو بکوبم ب دیوار از بس حرص آدمو درمیاره آخه ...

دیشب امار اداده و شعبه هارو گذاشت بعد نیم ساعت بعد اومد پی ویم پیام داد سلام امار شعبتونو ملاحظه کردید.‌منم نوشتم سلام بله

انقدر سرش حرص داشتم

کله صبح ز زده. سرباز ورداشت

نگفت گوشیو بده مدیر

کفت گوشیو بده خانوم فلانی

یکم چرت گفت بابت امار

بعد یک ساعت بعد یهو اومد تو اتاق نه سلام نه علیک باز یکم ارد گفت حالا منم نگاه نمیکنه منم اصلا حسابش نکردما...

اخر سر ک داشت میرفت گفت خانم مدیر. منم باز خر شدم دلم نرم شد بهش گفتم دست شما دردنکنه. اشلا نگاه میکنه نرم میشم😐

سپیده جان اینایی که میگم شاید ناراحت بشی

اما اینا رو هم در نظر بگیر

میگفتی توی اداره حالت بد شده بود بعدش رفتی خونه ...

میگفتی اصلا بهت پیام نفرست جویای حالت نشد

به نظرم اگه نیت جدی داشت نگرانت میشد حالت رو می پرسید

برا مسایل کاری نصف شب پیام میده ولی جویای حالت نمیشه

این و در نظر بگیر بعدا پشیمون نشی 

مردا خنک نیستن یه اشاره کوچلو براشون کافی ...ایشون متوجه علاقه شما هست

مواظب باش به خاطر حسی که بهش داری از این شرایط استفاده نکنه در مورد مسایل کاری ازت سواستفاده نکنه و ازت 

کار نکشه

نظر شخصی من بود اینا رو در نظر بگیر از این جهت هم به موضوع کمی بیشتر نگا کن

یه بار که بلاخره حالتو پرسید بگو از احوالپرسی های شما... یکم تیکه بنداز بهش... بلاخره این جو رسمی بینتون رو یکم نرم کن... بهت گفتم بهتره بهش کتاب شعر هدیه بدی بلکه یکم فضا لطیف بشه ولی باز کار خودتو کردی اینجوری شاید فکر کنه خیلی مذهبی هستی و همینطور خشک و رسمی ادامه بده

یا تو گپ ها اشاره کن که زندگی همش کار نیست و جنبه های دیگه هم داره... یه بار که میگی خسته نباشی بگو راستی این همه کار میکنین چجوری خستگی در میکنین و دوباره روحیه تون رو بازیابی میکنین به من هم بگین چون من گاهی خسته میشم و دنبال راهکار برای افزایش انرژیم هستم 

یه بار که بلاخره حالتو پرسید بگو از احوالپرسی های شما... یکم تیکه بنداز بهش... بلاخره این جو رسمی بی ...

پیام میده حالمو ک اصلا نمیپرسه. اون شبم پیام داد حالتون خوبه بابت مریضیم بوده

چی بگم اخه. هر جور حساب میکنم رییسمه. اون این اجازرو داده ک باهاش راحت باشم حالا نباید پر رویی کنم ک

روسا باج نمیدن ب کارمند

یه بار که بلاخره حالتو پرسید بگو از احوالپرسی های شما... یکم تیکه بنداز بهش... بلاخره این جو رسمی بی ...

نمیشه تو عمل

ی لحطه خودتو بذار جای من

بخدا نمیشه

الان منتظرم ب ی بهانه ای برم اتاقش. ببینم پاکت کادوم هنوز اویزونه ب رخت لباسش(سر این قضیه انقدر دلم پره)

پیام میده حالمو ک اصلا نمیپرسه. اون شبم پیام داد حالتون خوبه بابت مریضیم بوده چی بگم اخه. هر جور حس ...

درسته رییسته ولی بهرحال تو الان عاشقش هستی و اگه بخوای اوضاع رو عوض کنی باید دلبری کنی و جو رو تغییر بدی وگرنه این فازتون تا آخر همینجوری می مونه

درسته رییسته ولی بهرحال تو الان عاشقش هستی و اگه بخوای اوضاع رو عوض کنی باید دلبری کنی و جو رو تغییر ...

دیگه نمیتونم بیشتر از این خودمو وا بدم

تا همینجاشم از من بعید بود

من دختریم ک خیلی تو روابط محافظه کارم و حدو همیشه رعایت کردم

تو اینمورد خیلی راه اومدم باهاش

اگه کاری بخاد انجام بشه و کمکی کنه به این رابطه فقط از عهده خودش بر میاد

بقول اون دوستمون اگه واقعا منو بخاد زمینو زمانو ب هم میدوزه

حرفش همش تو ذهنمه میگفت مرکز گفته باید متاهل شی ولی من گفتم الان واقعا نمیتونم. بنظرم انالیزش تموم شده ولی الان با این حجم از کارش واقعا وقت ازدواج نداره