2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5361 بازدید | 419 پست
سلام. لیلیوم جان دعام کن

انشالله هرچی ک  خیرو صلاحت هست بشه عزیزم

«الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِ الله تَطمَئِنُ القلوب » زیرا در ایجاد ارامش بسیارمؤثر است
حال و حوصله دکتر رفتن ندارم برم بدتر میشم. هی باید مرور کنم اتفاقاتو

ببین حالا که نمیخوای بری دکتر حداقل برو داروخانه قرص پروپرانول که ضد اضطراب و آرامبخش هست بگیر دوز 10 و 20 رو داروخانه بدون نسخه پزشک میده... همون دوز 10 ش خوبه که استفاده کنی که سرکار آروم باشی و بتونی در برابرش قوی ظاهر بشی و خودتو نبازی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سپیده جون خوبی؟

چیزی ندارم بگم فقط امیدوارم هر چه زودتر از این برزخ در بیای

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
سلام سپیده جون خوبی؟ چیزی ندارم بگم فقط امیدوارم هر چه زودتر از این برزخ در بیای

سلام

ای..‌

اسکول کرده منو

ساعت ۱۲ یهو اومد داخل اتاق. وول سمت میز منو نگاه کرد بعد ردون سلام علیک اومد ب منو مدیر اُرد داد. تو هوا باهام حرف میزد. نگام نمیکرد

بعد عصر دیدم پبامک داد سلام. جوابش دادم سلام. سین کرد دیگه هیچی نفرستاد

بعد ۱ ساعت بعدش رفتم اداره. مثل همیشه ی سلام تو راهرو داد تا اعلام حصور کنه بعد امد دم در اتاقم گفت سلام و سریع رفت شعبه کناریمون. خانوم همکار شعیه کناریمونم امدا بود اداره. ۱ دقیقه باهاش گپ زد تو اتاقش و بدون اینکه بیاد اتاقم رفت

دبوانه شدم از دستش

[۱۱/۱۵،‏ ۲۳:۲۵] قاضی: اوضاع خوبه خانم مدیر

راضی هستید؟

[۱۱/۱۵،‏ ۲۳:۲۶] سپیده: خداروشکر

[۱۱/۱۵،‏ ۲۳:۲۸] قاضی: خدارو صدهزار مرتبه شکر

الحمدلله.

شب به خیر🙏

[۱۱/۱۵،‏ ۲۳:۲۹] سپیده: خیلی ممنونم

شب شما هم بخیر

[۱۱/۱۵،‏ ۲۳:۲۵] قاضی: اوضاع خوبه خانم مدیر راضی هستید؟ [۱۱/۱۵،‏ ۲۳:۲۶] سپیده: خداروشکر ...

بعد بگید سپیده اروم باش

بخدا خستم

دعا میکنم اگه ارامشم تو نبودنشه زودتر معلوم شه همه چی

حالم ی جوری تو مرز اوج امیدواریو نا امیدیه...

نمیدونم میتونین درک کنین یا نه

هر لحظه منتظرم بگه

و هر لحظه میگم اون با همه همینطوره و تو زیاد شخصیش کردی

خدا میدونه هر سری تو واتس اپ میگه سلام من منتظرم بگه بهم ولی میاد از دغدغه کاریش و یا از شعبمون مینویسه چه حالی میشم...

خدا داره عذابم میده، عذاب کدوم گناهمه نمیدونم

این الان قفل کرده رو ساعت ده شب به بعد که پیام بده  تو هم کش بده دیگه  دیگه یخاتون اب شد ...

من بیشتر تو چت مینویسم

اون گزیده مینویسه

دیگه چقدر وا بدم... بخدا اگه بعدازظهر رفتنای من نباشه

و قبول دارم اونم ب بهونه های واهی هر چند رکز یبار ی سر میاد دفتر...

و پیام دادن های الکیش

این سه مورد نباشه اصلا نمیتونیم هیچ جوره در ارتباط باشیم

عین احمقا با چشم گریون نشستم منتظرش ببینم پیام میده   در ادامه سلامش...

اگرم پیام بده باز ببین چ چرتی میخاد بگه

هی میگم خدایا ساعت داره یازده میشه. دیگه کی میخاد پیام بده😔

عین احمقا با چشم گریون نشستم منتظرش ببینم پیام میده   در ادامه سلامش... اگرم پیام بده باز ببین ...

سلام عزیزم خوبی چی شد پیام نداد

بعضی وقتها دلم میخواد سرمو بکوبم ب دیوار از بس حرص آدمو درمیاره آخه یعنی چی یکاره ی سلام میده و میره 

حالش خوش نیست اصلا😡

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.
این الان قفل کرده رو ساعت ده شب به بعد که پیام بده  تو هم کش بده دیگه  دیگه یخاتون اب شد ...

این برکت الله اینا هم شده همون علی برکت الله روحانی ک هیچی از توش درنمیاد😐

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.
حالم ی جوری تو مرز اوج امیدواریو نا امیدیه... نمیدونم میتونین درک کنین یا نه هر لحظه منتظرم بگه و ...

من احساس میکنم این آقا تو روابط عاطفی زیادی خنگه اصلا نمی دونه باید چطور شروع کننده یه رابطه احساسی باشه...انگار یکمم مردده ...‌.باز سپیده جون تو خوبی که گاهی اوقات امیدواری دوستت داره من که مطمئنم هیچ علاقه ای نداره بهم ...

بعدم سپیده جون تو یه اشتباهی که کردی اینکه همه زندگیتو حول محور این قضیه عشق و عاشقیت قرار دادی اصلا انگار از فکر کردن زیاد به این قضیه داری خودتو از بین میبری ...تجربه ثابت کرده به هر چی بیشتر فکر کنی اون بیشترمطابق میلت پیش نمی ره...

قبلا هم بهت گفتم یکم ذهنتو از این قضیه آزاد کن

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)