2777
2789

بچه ها من باردارم تازه وارد ۱۸ هفته شدم

غربالگری اولو دادم همه چیز عالی عددnt :1.31بود

سونوهم خوب بود

بعد سونوی انومالی دادم اونم همه چیز خوب بود

ازمایش غربالگری دوممو زده ریسک بالا در سندروم داون 1در۶۵

من ۲۳ سالمه 

ازدواجم فامیلی نبوده

هیج سابقه ایم تو فامیل نداریم

ازمایش سل فری دادم امروز گفت یکماه دگ جوابش میاد اخه 

امروز اکوی قلب جنینم دادم خداروشکر سالم بود

بچه ها یعنی میشه جواب سل فریم خوب باشه؟ دارم میمیرم توروخدا هرچی میدونید بگید بهم😭😭😭😭

خداجونم مرسی که هوامو داری ❤

والا نمیتونم بگم نترس

چون ادم نمیتونه نترسه

درکت میکنم

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبم داره میترکه 

خدا نکنه....عزیزم ببخشید میدونم‌ حالت بده

ولی خدای ناکرده

زبونم لال 

از تو به دور اگه جواب مثبت باشه 

اجازه سقط میدن؟

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....

اروم باش، دختر من و زده بود سندروم داون ۱ به ۶۵، نقص لوله عصبی ۱ به ۸۵ ، رفتم آمنیوسنتز، ان تی مم ۱و ۸ بود و کاملا نرمال، خداروشکر بچه م سالم بود، ولی اینو بگما این که میگن ۱ ماه دیگه جواب میاد باید پول اضافه بدی ازمایشگاه یه جواب ۵ روز بعد میدن که ۹۸ درصد درسته و جواب اصلی یکماه بعد میاد، دلیلشم اینه که خدایی نکرده اگه مشکلی باشه که انشالله نیست یکماه بعد فهمیدنش فایده نداره

اینم بگم ۸۰ درصد اینایی که ریسک نشون میده بچه هاشون سالمه

جدا از این موضوع ی سوال؟؟  مگه  تو ازدواج فامیلی حتما سندروم داون اتفاق میافته؟؟

نه پدر و مادر من پسرعمه و دختر دایی هستن و ۳ بچه سالم هستیم ولی اتفاق این که سندروم باشه تو فامیلی زیاده ..‌

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡