2777
2789
عنوان

خبرای خوب!

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 109 پست

در ضمن چین دوست ایران نبوده نیست و اونم مثل روسیه و امریکا فقط بفکر منافع خودشه اونام همسایه ما نبودن وگرنه به ما هم حمله میکردن اونا هم شناگرای ماهری هستن اما اب نمیبینن دلیل به دوستیشون با ما نمیشه چین هم سیاست های فاشیستی خطرناکی داره و کشور های جهان سومی رو با وام های پر بهره و طولانی مدت بدهکار خودش میکنه مثل ونزوئلا ک با اون همه مشکلات اقتصادی مجبوره به چین نفت مجانی صادر کنه تو هم فک کنم بیشتر اشخور اخوندا هستی تا مدافع حقوق ایران و وطن پرستی

تورو بیچاره کنه پای خودش ک چی شه ! خودشو پای تو بیچاره کنه عاشقته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساقیت رو عوض کن. جنسش بد بوده

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد....... 
  چ خوش خیال

3 سال ایرانیا تحت فشار حداکثری قوی ترین اقتصاد دنیا و تهدیدات نظامیش بودن یکسالم کرونا پس طبیعه اکثرتون دیگه نا امید شدین اما شرایط تغییر میکنه 

مواظب باش جنجری که چین برای آمریکا تیز کرده رو به ایران شیاف نکنه

چین عالی نیست هم کمونیسته اما غیرشفاف اما نیومد دارو و امکانات درمانی رو تحریم کنه و وقتی هیچکی نفت ایرانو نخرید که بودجه مملکت روش میچرخه به آمریکا اعتنا نکرد 

یازدهمی رو ک خوندم روحیه گرفتم     این کروناشده کابوسمون

متاسفانه داره جولان میده اما دانشمندا هم بیکار ننشستن و ورژن واکسن ها داره روز به روز بهتر میشه و نهایتا تا تا ماه اپریل (بهار) میان

متاسفانه داره جولان میده اما دانشمندا هم بیکار ننشستن و ورژن واکسن ها داره روز به روز بهتر میشه و نه ...

خداکنه...

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱