2777
2789
عنوان

ضربه ب سر

274 بازدید | 9 پست

سلام ،پسرخاله ام رضادعواش شده بادوستش ،اونم هلش داده ،رضاخیلی محکم باسرخورده زمین ،اورژانس بردنش بیمارستان ،نیمه بیهوشه ولی مرتب استفراغ میکنه ،25سالشه ،دوستشم فرارکرده ،خونریزی هم نداره سروصورتش ،خطرناکه حالش خدای نکرده ب نظرتون؟تک پسره طفلکی پسرخوببه اهل دعوانیست ،چندماهه فقط عقدکرده 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

ب ‌سر خالت رضا بود تجدید نظر کنع تو انتخاب دوستا 

اگ دکتر بردین ک ن خطری تهدیدش نمیکنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب ‌سر خالت رضا بود تجدید نظر کنع تو انتخاب دوستا  اگ دکتر بردین ک ن خطری تهدیدش نمیکنع

فداتشم ممنونم ،خداکنه خطری نباشه چشم حتمامیگم بهش 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
فداتشم ممنونم ،خداکنه خطری نباشه چشم حتمامیگم بهش 

فادات ک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خدا به جوونیش رحم کنه و به پدر و مادرش ببخشدش

خداعزیزانت وخودتو حفظ کنه ،لطفادعاش کن ازبچگی کارکرده وحامی پدرومادروخواهرشه ،خیلی زحمتکشه ،کارگره طفلک 

انشالله ب خیر بگذره ولی ضربه ب سر و بعدش استفراغ نشونه خوبی نیس

توکل بخدا ،خدانگهدارتون باشه ،مادرش داره ضجه میزنه ،مخصوصاتواین کرونا اجازه نمیدن بره دیدنش ،ازچندساعت پیش هلاک شده