2777
2789
عنوان

اختلال روانی

427 بازدید | 58 پست

بچه ها شما اگه یکی رو خیلی دوست داشته باشین ولی ازش بترسین و کارای عجیب بکنه و تعادل روانی نداشته باشه باهاش ازدواج میکنین؟:/ تو دوراهی گیر کردم دارم به چوخ میرم

حال یک دل را اگر کردی خراب آماده باش، اشک چشم دل شکسته خانه ویران میکند 

تا چ حد روانی 

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دستشو میگیرم‌میبرم‌ مشاور ازدواج با اینکه روانشناسی میخونم ولی ادم عاشق شه متوجه بعضی رفتارا طرف نمیشه

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡
تا چ حد روانی 

حرفای عجیب میزنه . یه روز میگه چادر نپوشی لباستو پاره میکنم یه روز میگه نه چادر نپوشی مشکل ندارم . یه روز میگه زن زبون دراز رو باید با دست ادب کرد یه روز میگه من از اونایی که دست بزن دارن متنفرم . مشاور بهم گفت تعادل روانی نداره

دستشو میگیرم‌میبرم‌ مشاور ازدواج با اینکه روانشناسی میخونم ولی ادم عاشق شه متوجه بعضی رفتارا طرف نمی ...

رفتم بهم گفت تعادل نداره این آدم 

حرفای عجیب میزنه . یه روز میگه چادر نپوشی لباستو پاره میکنم یه روز میگه نه چادر نپوشی مشکل ندارم . ی ...

نه ببین اصلا قبول نکن واقعا تعادل نداره 

کم کم رابطتو کم رنگ کن خیلی خطرناک ب نظر میرسه کار دستت میده

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

اینم بگم که میترسم بهش بگم نمیخام باهاش ازدواج کنم چون تهدیدم کرده واقعا میترسم ازش شما بودین چیکار میکردین

نه شاید من بتونم تحمل کنم ولی بچم چی ؟ تو ازدواج فقط خودم که نیستم وظیفمه یه پدر خوب براش انتخاب کنم😊😅

کهریزک💔 برای چرخش این آسیاب کهنه دل سنگ به خون خویش میغلتند خلقی بی گناه اینجا به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا. من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !

نه ببین اصلا قبول نکن واقعا تعادل نداره  کم کم رابطتو کم رنگ کن خیلی خطرناک ب نظر میرسه کار دس ...

اره منم میترسم ازش . خیلی عجیبه خیلی یعنی باید فقط از نزدیک ببینیش . یه بار من هیچ حرفی نزدم کاری هم نکردم یه نظر کوچولو دادم کلی بهم بد و بیراه گفت که اره تو میخایی رابطه من و مامانم رو خراب کنی چی از جون مامان میخایی