2777
2789
عنوان

اکسیژن خون

480 بازدید | 9 پست

تو تاپیک قبلم گفتم شوهر عمم کرونا دااره ....و خیلی کم اضافه وزن دکتر گفته داره..... امروز سطح اکسیژن خونش اومده پایین و دکتر گفته باید بیماریتان بستری شه

کسی میدونه الان با شوهرعمم چیکا میکنن؟حالش خوب میشه؟

شما تاحالا خودتون یا اطرافیانتون این اتفاق براش افتاده؟چیکار کردن؟خوب شدن؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنه اکسیژن خونش

نمیدونم ۹۷ شاید

شایدم من بد شنیدم دقیق نمیدونم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
بستری میکنن دارو میدن و اگر لازم باشه کارای دیگه میکنن،بستکی ب وضعیت عمومی و پیشرفت بیماری سون داره& ...

دعاش کن توروخدا زودتر خوب شه

عمم بدون شوهرش دووم نمیاره😭😭

97 که خیلی خوبه عادی عادیه زیر 90بده زیر 85بستری باید بشه 92و اینا هم خیلی خطری نداره

نمیدونم انقدر استرس گرفته بودم شاید بد شنیدم🤦‍♀️🤦‍♀️😔😔😔حالا خوب میشه بنظرت؟

چیکا میکنن باهاش؟

نمیدونم انقدر استرس گرفته بودم شاید بد شنیدم🤦‍♀️🤦‍♀️😔😔😔حالا خوب میشه بنظرت؟ چیکا میکنن باهاش؟

اره اگر نترسه خوب خوب میشه امید خیلی خوبه امید بهش بدید