elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 عنوان بیبی چک و سقط 905 بازدید | 31 پست سلام من امروز رفتم واکسن دوماهگی دخترم رو زدم جلوگیری طبیعی داشتیم این مدت ولی امروز که بیبی چک زدم مثبت بود دارم دیوونه میشم من دخترم هنوز دوماهشه مگه میشه به این سرعت حامله شد؟!یه چیز سقط اور تضمینی بگید لطفا برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰 1399/08/24 | 20:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazi_ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 8877 آره میگن بعد ۴۰ روز امکانش هست هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
nazi_ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 8877 برا منم کابوس بارداری تو شیردهی هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
نفس_بارون عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 5274 وای چقدر شبیه منی منم امروز واکسن دو ماهگی پسرمو زدم باید ۲۰ پریود میشدم نشدم دارم سکته میکنم سینه هام متورم و دردناک شده جرات ندارم بی بی بزنم تیکر 1000 روزگی شازده 👑
jana001 عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5276 زعفرون بخور زیاد نه ولی مسموم شی ورزش سنگین کن که باعث سقط بشه از پله ها منو تند بالا پایین برو میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 آره میگن بعد ۴۰ روز امکانش هست 😭😭اخه با جلوگیری طبیعی چرا باید بشه چی بخورم؟؟؟ برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
zarrin9283 عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3166 آره فامیل ما بچش 3 ماهه بود آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 وای چقدر شبیه منی منم امروز واکسن دو ماهگی پسرمو زدم باید ۲۰ پریود میشدم نشدم دارم سکته میکنم سینه ه ... از چیزی که میترسیدم سرم اومد😭😭 برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 زعفرون بخور زیاد نه ولی مسموم شی ورزش سنگین کن که باعث سقط بشه از پله ها منو تند بالا پایین برو ... باشه ممنون اتفاقا امروز کلی بدو بدو کردم😀 برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
jana001 عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5276 باشه ممنون اتفاقا امروز کلی بدو بدو کردم😀 فقط پله خودشم از دل و جون بالا پایین شو😂زن عموم این جوری سقط کرد شرایط تورو داشت میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 شاید بتا بارداری دخترت تو بدنت مونده برو ازمایش بده🤔🤔 ینی امکانش هست خدا از دهنت بشنوه فردا حتما میرم برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 فقط پله خودشم از دل و جون بالا پایین شو😂زن عموم این جوری سقط کرد شرایط تورو داشت پس شروع کنم خونمون زیاد پله داره 😁 برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
jana001 عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5276 پس شروع کنم خونمون زیاد پله داره 😁 اره ایشالا دفعه بعدی بزنی منفی شه 😂 میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 اره ایشالا دفعه بعدی بزنی منفی شه 😂 انشاللهههه برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰