2777
2789
عنوان

خانم‌هایی قد بلند یه لحظه میایید

174 بازدید | 33 پست

من یه شلوار راحتی برای خواهرم کادو گرفتم

خواخرم قدش بلنده   حدود ۱۷۰ 

این شلوار قد ۹۴ هست

بنظرتون براش کوتاه میشه؟؟ 

خریدمش.. اما استرس دارم براش کوتاه باشه 

بستگی به پوشش داره 

برا خیلیا خوبه ۹۴

اندازه میشه تقریبا 

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون پایین کشه ممکنه بکشه بالا یکم کوتاه شه ولی خیلی کوتاه نیس بستگی به نوع پوشش خودش داره

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
من قدم 172 شلوار با این اندازه برام کوتاه نیست اما دقیق تا مچم رو میگیره و شلوار 100 فیکس اندازمه و ...

مرسی عزیزم 

پس خیلی هم استرس نداشته باشم

آخه شلوار بیرونی هم نیست..  خونگی هست 

ولی خب شلوار کوتاه نمیپوشه اصلا 

خب اگر ۱۰۰ اندازه‌تون باشه   ۹۴ برای خواهرم کوتاه میشه      وای چکار کنم   ...

۱۰۰ تا پایین مچ پاس من قدم ۱۷۱

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤