2777
2789
عنوان

چت دیوار

115 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها میشه من مثلا توی چت دیوار به کسی پیام بدم بعد شمارم بیوفته براش؟ 

الان مامانم ی اگهی زمین دیده مال شهرمون پیام داده توی همون چت دیوار که زمین کجاست و اینحرفا( اصلا حتی مامانم اسم خودشم نذاشته توی دیوار) ، اونوفت تمام مشخصات زمین  ماست ، 

ما زمینو از عموم خریدیم چند ماه پیش 

بعد الان از شماره عموم برا مامانم پیام اومده که فلان شهر هستش زمین 😐. چی جوری اخه یهو ب مامان من پیامک داده ؟ شماره میوفته؟ 

نکنه بخوان سرمون کلاه بزارن 😬( ما قولنامه داریم)

نه شمارتون رو کسی نمیتونه ببینه تو چت  مگه اینکه تو خود آگهی شماره تون رو گداشته باشین

ما اگهی نذاشتیم . کسی دیگه گذاشته فقط تو چت پرسیده بود کجاست موقعیت و همین 

بعد الان از شماره عموم برا مامانم پیامک اومده که فلان جاست 😐

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ما اگهی نذاشتیم . کسی دیگه گذاشته فقط تو چت پرسیده بود کجاست موقعیت و همین  بعد الان از شماره ...

چه عجیب😬😬

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊