2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلنا هرموقع درمورد ازدواجش حرف میزدیم ناراحت میشد میرفت دیگم تا چند ماه شاید خبری نمیشد ازش😣دلوم م ...

وا این عموی من شده بود داماد خوش قدم هرجا میرفتیم خواستگاری دختره با یکی دیگه ازدواج میکرد با این آشنا شدن چند ماه بعد ازدواج کردن

شما هم باید دنبال کسی باشید که هم از لحاظ سن و سطح اجتماعی به داییتون بخوره 

مگه قبلاً چند دفعه خواستگار ی رفته؟

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
وا این عموی من شده بود داماد خوش قدم هرجا میرفتیم خواستگاری دختره با یکی دیگه ازدواج میکرد با این آش ...

اصلا نرفتن خواستگاری. ما چندین نفرو بهش پیشنهاد دادیم ولی میگفت فعلا نمیخام ازدواج کنم بعدش یبار بهم گف اگه برم و بگن نه چطور. تاحالا راضی نشده بریم براش خواستگاری

اصلا نرفتن خواستگاری. ما چندین نفرو بهش پیشنهاد دادیم ولی میگفت فعلا نمیخام ازدواج کنم بعدش یبار بهم ...

خب بهش دلگرمی بدین عزیزم بگین چرا بگن نه 

بعدشم خب بگن چی میشه مگه

خب بهش دلگرمی بدین عزیزم بگین چرا بگن نه  بعدشم خب بگن چی میشه مگه

نمیدونم چی میشه. فک کنم حس سرخوردگی میگیره ولی واقعا شرایطش بد نیس. لیسانس داره و خونه و ماشینم داره. ولی نمیدونم چرا این فکرو میکرد. وقی میرم خونش دلم میگیره تو ی اتاق فرش انداخته و تخت و تلویزیون بقیه خونم خالی

نمیدونم چی میشه. فک کنم حس سرخوردگی میگیره ولی واقعا شرایطش بد نیس. لیسانس داره و خونه و ماشینم داره ...

بگو با این شرایط بهت بله میدن دیگه همه چیزش اکی هست اعتماد به نفس بدین بهش

بگو با این شرایط بهت بله میدن دیگه همه چیزش اکی هست اعتماد به نفس بدین بهش

نمیدونم سعی میکنم یجوری بهش بفهمونم. دعا کن سرعقل بیاد والا. مامان بزرگم ارزوی دومادیشو داره☹️

نمیدونم سعی میکنم یجوری بهش بفهمونم. دعا کن سرعقل بیاد والا. مامان بزرگم ارزوی دومادیشو داره☹️

انشاالله ازدواج میکنه مادربزرگتون هم به ارزوش میرسه

قبلنا هرموقع درمورد ازدواجش حرف میزدیم ناراحت میشد میرفت دیگم تا چند ماه شاید خبری نمیشد ازش😣دلوم م ...

شاید داییتون مشکل مردونگی داره

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤