2777
2789
عنوان

شام چی دارید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب همه غذاها ساده است بعضی شبا همه چلک گوشت و خورشت دارن

برا من قرمه سبزی راحت تره تا مثلا الویه

گوشت سبزی لوبیا میریزی سر و کول هم.تمام

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
برا من قرمه سبزی راحت تره تا مثلا الویه گوشت سبزی لوبیا میریزی سر و کول هم.تمام

من که اصلا دیگه درست نمیکنم چون شوهرم زیاد خونه نیست باید غذا خورشتی بزارم ولی منم درست کردن خورشت و بیشتر دوست دارم تا فست فود

شوهرم از صبح رفته امشب کشیکه فردا عصر میاد در هفته فقط ۴ روز اونم عصر میاد خونه خودمم الان ماکارونی ...

نوش جان 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
بادمجون رو میزاری آب پز بشه بعد سیر و پیاز و سبزیجات معطر(نعنا خشک و..) و تفت میدی اونوقت گردو رو با ...

به به نوش جان 

خوردم خیلی خوبه 

بخصوص توش سبزی چوچاق بریزی

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
بزار بشه به جهنم مردم از بس سبزیجات و سوپ خوردم 😂

نوش جان😅

برا من قرمه سبزی راحت تره تا مثلا الویه گوشت سبزی لوبیا میریزی سر و کول هم.تمام

وای اره الویه که کلی ظرف وظروفم باید همراهش بشوری 

کلا خورش هاراحتترن