محی۱۲۳ مدیر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 عنوان شام چی دارید ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 55 پست نمیدونم چی درست کنم؟🥴 خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح 1399/08/24 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13328 البته نمک و ادویه جات و فلفل یادم رفت بنویسم عالی.عاشق بادمجونم پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13328 امشب همه غذاها ساده است بعضی شبا همه چلک گوشت و خورشت دارن برا من قرمه سبزی راحت تره تا مثلا الویهگوشت سبزی لوبیا میریزی سر و کول هم.تمام پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
ملیحح عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 20443 برا من قرمه سبزی راحت تره تا مثلا الویه گوشت سبزی لوبیا میریزی سر و کول هم.تمام من که اصلا دیگه درست نمیکنم چون شوهرم زیاد خونه نیست باید غذا خورشتی بزارم ولی منم درست کردن خورشت و بیشتر دوست دارم تا فست فود
محی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 شوهرم از صبح رفته امشب کشیکه فردا عصر میاد در هفته فقط ۴ روز اونم عصر میاد خونه خودمم الان ماکارونی ... نوش جان خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح
محی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 بادمجون رو میزاری آب پز بشه بعد سیر و پیاز و سبزیجات معطر(نعنا خشک و..) و تفت میدی اونوقت گردو رو با ... به به نوش جان خوردم خیلی خوبه بخصوص توش سبزی چوچاق بریزی خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح
محی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 بزار بشه به جهنم مردم از بس سبزیجات و سوپ خوردم 😂 نوش جان😅 خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح
محی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 برا من قرمه سبزی راحت تره تا مثلا الویه گوشت سبزی لوبیا میریزی سر و کول هم.تمام وای اره الویه که کلی ظرف وظروفم باید همراهش بشوری کلا خورش هاراحتترن خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح
shima21829 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 2266 به به نوش جان خوردم خیلی خوبه بخصوص توش سبزی چوچاق بریزی افرین دقیقا