2777
2789
عنوان

شام چی دارید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادمجون گیلانی

وای عاشق غذاگیلانیم 

این چ مدلشه؟

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
خوراک لوبیا حالا معلوم نیست چ اعجوبه ای دربیاد ولی ماکارانی مامانم با گوشت تیکه ای مرغ درست میکرد ول ...

مرسی🙏

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
من رژیمم تموم شده فردا میخوام قرمه سبزی بزارم واسه شامم حتما باید کوبیده بخورم نفرین آمون بر هرچی رژ ...

به به نوش جونتون 

ی وقت بدنتون شوکه نشه😅

الویه

به به بزارید بمونه فردابخورید هرچی بمونه خوشمزه تر😅

تخم مرع به بچه هاهم بدید باسوپ خالی گشنشون میشه😅

اگر بخورن که میدم😂😂

خودم چون رژیمم مجبورم این مدلی بخورم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چطوریه؟

بادمجون رو میزاری آب پز بشه بعد سیر و پیاز و سبزیجات معطر(نعنا خشک و..) و تفت میدی اونوقت گردو رو با اونا قاطی میکنی و رب انار میزنی و داخل بادمجون رو یکم خالی میکنی و مواد رو می ریزی توش و میچینی تو مایتابه میزاری مزه اش رو بادمجون به خودش بکشه بعد که جا افتاد .با نون یا برنج کته و گوجه سرخ شده میل میکنی .