2777
2789
عنوان

موهای خشک😔

134 بازدید | 20 پست

سلام یکی راهنماییم کنه، من چندسالی هست موهامو رنگ نکردم و از سشوار و اتو ایناهم استفاده نمیکنم بازم موهام خشک و وز میشه و موخوره میگیره منم مجبور میشم کوتاه کنم تا یه کم رشد میکنه دوباره همون میشه،روغن زیتون هم استفاده کردم بازم خشک میشه موهام یکی بگه چیکار بکنم؟؟دیگه خسته شدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعکس تو موهام انقدر چرب میشه انار صدبار اتو شده همه شامپویی امتحان کردم میخام دکلره کنم 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
موهای منم همین بود اول باصابون بشور بعد شامپو صحت بزن اخرم با یکم شامپو بچه بشور سرتو از حموم هم اوم ...

شامپو میزنم خشک میشه صابون بزنم هیچی دیگه مثل اسکاج میشه🥴شامپو صحت هم اصلا به موهام نمیسازه بدتر خشک میکنه😔

من برعکس تو موهام انقدر چرب میشه انار صدبار اتو شده همه شامپویی امتحان کردم میخام دکلره کنم 

خوشبحالت😢من آرزوی یه رنگ کردن یا یه اتو کردن یا سشوار کشیدن مونده رو دلم😔😔مگه میشه مو کوتاه باشه خوب باشه یه کم رشد میکنه شروع میشه به خشک شدن؟؟موهام زیاد بلند نیست چون خراب میشه زود کوتاه میکنم آرزوی موی بلند مونده رو دلم😭

نرم کننده ارگان حیات بخر  ی مدت بزن چرب میشه

اونقدر نرم کننده و شامپو عوض کردم حالم داره بهم میخوره😢اینجوریه اولش ک استفاده میکنم خوبه بعد موهام ی کم رشد میکنه دوباره همه چی داغون میشه،هرکی موهامو ببینه فک میکنه اونقدر اتو یا سشوار کشیدم موهام اسیب دیده حالا چی من اصن چندساله نزدیک شون نشدم😢🙄

خوشبحالت😢من آرزوی یه رنگ کردن یا یه اتو کردن یا سشوار کشیدن مونده رو دلم😔😔مگه میشه مو کوتاه باشه ...

نه منم دوست ندارم یه ریز چرب میشه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
تاثیر داره؟؟؟امتحان نکردم تا حالا🙄الان دوباره باید برم موهامو کوتاه کوتاه کنم،دلم موی سالم و بلند م ...

واسه من ک اوکی شد حالا دارم شامپو استفا ه میکنم ک چربیش بره۰😂

تاثیر داره؟؟؟امتحان نکردم تا حالا🙄الان دوباره باید برم موهامو کوتاه کوتاه کنم،دلم موی سالم و بلند م ...

چند وقت یکبار میری نوک گیری؟

اره خیلی خوبه

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood