2777
2789
عنوان

دلم برای دور همی های قدیم تنگ شده

99 بازدید | 17 پست

کافیه خونه یکی خالی میشد جمع میشدیم همگی دور هم اول کارت بازی و منچ و تخته نرد  هممون دوستای صمیمی دبیرستان بودیم یکی مجرد یکی متاهل  .

دلم برای مزه ی چیپس وماست موسیر زیتون شور   کشک بادمجون سالاد اولیه و ماکارونی که همگی با هم میخوردیم تنگ شده .بازی مافیا میکردیم .بعضی اوقات هم خانواده هامونم بود😍یه بازی بود دو گروه میشدیم هر دو روی سرمون پتو میکشیدیم بعد یکی از گروها  پتو برمیداشت یکی از اعضا میزد تو سر یکی از نفرات گروه متقابل ک سرش زیر پتو بود بعد اونی ک تو سرش خورده بود باید حدس میزد  کار کی بوده اگر درست نبود باید دوباره سراشونو میکردن زیر پتو ‌.یادم نمیره یه بار با داداشم لج کرده بودم اومدم بزنم تو سرش دستای منم خیلی سنگین قدرت داره محکم خورد تو سر پسرداییم😂😂😂بنده خدا تا چند ساعت سرگیجه داشت هنوزم ک هنوزه ازم حساب میبره🙄 

فقط یه بار تو جمع دوستامون بودیم حکم افتاد به یکی از بچه ها که زنگ بزنه به نامزد قبلیش بگه من پشیمونم میخام به رابطه برگردم  صداشو گذاشت رو اسپیکر  اول پسره مغرور شد کلاس گذاشت گفت امادگی رابطه ندارم بعد ک گذشت اخرش دوستم گفتم به خاطر حکم بهت زنگ زدم  حالا جوگیر نشو پسره هر چی تو دهنش بود گفت😂😂صدای هار هار خنده های ماهم میرفت میشنید بیشتر حرص میخورد 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

عارع یادش بخیر تا صب مافیا بازی میکردیم/

هعی خدا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
عارع یادش بخیر تا صب مافیا بازی میکردیم/ هعی خدا/

😍💔💔💔

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با کرونا خیلیارو شناختم و خداروشکر دیگه نمیبینمشون 

اما دلم برای خاطرات تنگ میشه

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

@مهربونم۰  

بی من اونجا چ خلطی کردی    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من با کرونا خیلیارو شناختم و خداروشکر دیگه نمیبینمشون  اما دلم برای خاطرات تنگ میشه

من دلم میخاد تو جمع باشم😪

کجا😨

تاپیک بغلی/

خب رفتم تو انلاینا دیدم هستی😁

عارع ماس مالی کن    /

خو زهر مار اومده بودی دیگه که دیدیم😂

خف#  

خودت#  

باعش# ولی# بیشتر# تو#      باشع؟/