بچه ها من میخاستم با یه رژیم سخت خودم لاغر بشم ولی انگار فایده نداره و تصمیم گزفتم برم پیش متخصص تغذیه منتها تایم کمی دارم واسه لاغر شدن
الان سوالم اینه که متخصص تغذیه میگه هفته ای چند کیلو یه نفر باید کم کنه؟؟
شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ... فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد... در زلف شب گره بزنم زلف مست را ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ... با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم، با من بخان تا در هوای تو شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ... فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد... در زلف شب گره بزنم زلف مست را ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ... با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم، با من بخان تا در هوای تو شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
امکانش هست من ب دکتر بگم بهم برنامه ای بده که خیلی سریع تر وزن کم کنم؟؟
یا زشته اگه بگم؟
معمولا همشون میگن هفته ای یک کیلو ولی برا اضافه وزنای بالا ممکنه دکتر جوری رژیم بده که بیشتر از یکی دو کیلوکمکنی.بستگی به سلیقه دکتر داره
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
امکانش هست من ب دکتر بگم بهم برنامه ای بده که خیلی سریع تر وزن کم کنم؟؟ یا زشته اگه بگم؟
عزیزم ببین در ماه میگن نباید بیشتر از ۴ یا ۵ کیلو کم بشه چون به بدتت اسیب میرسونه
دکتر تغذیه ای که به فکد سلامتیت باشه چنین رژیمی بهت نمیده ولی تو میتونی یکار دیگه کنی همون رژیمی که دکتر دادو بگیر هرماه هم برو پیشش ولی کلی ورزش کن تحرک از تغذیه مهم تره اهنگ بزار برقص برو پیاده روی
یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:) goftino.com/c/eGAKp4
من میخاستم ی برنامه ای باشه ک تو یک هفته دست کم ۳ کیلو کم کنم 😪😪
عزیزم ببین در ماه میگن نباید بیشتر از ۴ یا ۵ کیلو کم بشه چون به بدتت اسیب میرسونه دکتر تغذیه ای که ...
اینم ب فکرم رسید گفتم حتمااا کنارش روزی ۴ ساعت ورزش کنم 😔
وای من انقدررر دارم بابتش حرص میخورم ک نگو من میخاستم ی برنامه ای باشه ک تو یک هفته دست کم ۳ ...
وا دختر دیوونه ای مگه😐بعد لاغر میشی دور از جون هزاران مریضی دیگه میگیری میگم ماهی ۴ کیلو تو میگی هفته ای سه کیلو۰😑😟نکنی این کارو ها بعدا خیلییییییی پشیمون میشی تو نت بزن عوارضش میاد
یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:) goftino.com/c/eGAKp4