2777
2789
عنوان

استروژن

276 بازدید | 4 پست

سلام بچها من مشکل خون  ریزی چن ماهه دارم ینی بدپریودی بمدت ۱۲ یا بیشتر بی دلیل بی وقفه خونریزی دارم اصلا قطع نمیشه خسته شدم دکترهم بهم استروژن از روز ۵ پریودی داره ولی بدترشدم بهترنشدم ک روز ۱۸ پروژسترن بخورم الان موندم چکارکنم اصلا قرصا مهم نیس فقط میخام قطع شه خستم کرده دیگ ک قطع نمیشع کسی من بوده ک با استروژن قطع نشه خون ریزیش .ب دکتر تماس گرفتم میگن قطع نکن قرصو چون هورمونیه این نشد حرف ک من ینی همینجوری خون ریزی داشته باشم ..بنظرشما قطع کنم بندنمیاد 

کلا قرص هرمونی طول میکشه تا تاثیر بزاره

برا قطعی فعلی قرص ال دی شیاف بزار از داروخونه بپر س ویتامین کا هم قطع می کنه

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
کلا قرص هرمونی طول میکشه تا تاثیر بزاره برا قطعی فعلی قرص ال دی شیاف بزار از داروخونه بپر س ویتامین ...

شب یدونه بخورم ال دی رو منظورته بهم نمیریزم بیشتر نصف بدنم بااون قرص هورمون بدشم این

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب یدونه بخورم ال دی رو منظورته بهم نمیریزم بیشتر نصف بدنم بااون قرص هورمون بدشم این

نه ال دی مثل شیاف می زارن تو واژن

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))