2777
2789
عنوان

چجوری دروغ شوهرمو ثابت کنم؟

271 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

شوهرم یه اکانت تلگرام داره که من شمارشو دارم ولی هروقت میرفتم تو گوشیش این اکانتش رو تلگرامش نبود بعد میدیدم وقتایی ک میره سرکار انلاین میشه تعجب کردم ولی اهمیتی ندادم 

امروز یهو دیدم بااون اکانت انلاینه بهش پیام دادم جواب نداد بعد چن دقیقه دیدم زنگ زد بهش گفتم چرا جواب ندادی پیام دادم گف اون اکانت دیگه دست من نیس دادمش به داداشم....

اسم کاربریم دو حرف اول اسم خودم و همسرمه...ذهن منحرف شمام قابل احترامه 😁

بچه ها منم داستان ازدواجمو نوشتم دوس داشتید بخونید

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم سوال پیچش کردم هی داشت مپیچوند

بعد بلافاصله ک قط کرد تو تلگرام بهم پیام داد انگاری ک مثلا داداشش داره پیام میده بی مقدمه گف سلام خوبید خونواده خوبن واینحرفا

منم ی استیکر فرستادم ک ینی خودتی

بعد دوباره شوهرم زنگ زد

سیم کارتش تو خونه هست؟ بردار خودت نصبش کن میاد یالا

نه سیم کارت رو گوشی خودشه

جلو شوهرت زنگ بزنن ب برادرش بگو فلانی اون اک همسرم دس توعه؟

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
بچه ها منم داستان ازدواجمو نوشتم دوس داشتید بخونید

تو تاپیک هات نبود همش ک 😕

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
نه سیم کارت رو گوشی خودشه

خب میاد خونه ک... وقتی خوابه با گوشیت نصبش کن.. کد میاد رو تلگرامش کد دومی پیامک میاد رو سیم کارتش... تو کد بردار و بزن فعالش کن ببین چ کوفتی توش داره

تو تاپیک هات نبود همش ک 😕

تایپک اخرمه عزیزم 

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏
افرین دقیقا اسی همین کارو بکن

اره دیگه اگ برادر شوهره بگه نه نیس این میگه اها مرسی خدافظی..بعد شوهره مجبوره توضیح بده اگرم هماهنگ‌کرده باشن با شماره شوهرش رو گوشی خودش تل نصب میکنه چک میکنه...

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..

زنگ زد گف به داداشم پیامی دادی؟گفتم نه چیزی نگفتم

گف اخه داداشم الان بهم زنگ زده مبگه خانومت ب من پیام داده منم گفتم نه چیزی نگفتم همون سلام و احوالپرسی ک اول کرده بودم همون بود

با شوخی وخنده بهش گفتم جون منو قسم بخور ک راس میگی اکانت دست تو نیس اونم قسم خورد 😐

بعد ک قط کرد دیدم رف پروفایلشو‌عوض کرد و عکس پروفایل داداششو گذاشت 😐😐😐😐ینی دراین حد ضاااایع

حالا میخام یه کاری کنم بدونه اسکول نیستم ولی نمیخام رومون به هم باز بشه با سیاست بهش بفهمونم

تایپک اخرمه عزیزم 

خوندم همون ک از خواب بیدار شدی و تموم شد 

ادامه داره ؟؟؟؟؟

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
خب میاد خونه ک... وقتی خوابه با گوشیت نصبش کن.. کد میاد رو تلگرامش کد دومی پیامک میاد رو سیم کارتش.. ...

واسم مهم نیس هر کوفتی ک توش باشه

اولش فک کن میخای دروغشو ثابت کنی که چی بشه؟ یعنی بعد که ثابت کردی قدم بعدی چیه؟ 

ک فک نکنه من اسکولم ب این راحتی بخاد بهم دروغ بگه و جونمو قسم بخوره