2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

960 بازدید | 112 پست

تحملم تموم شده.. انگار یه آدم دیگه ای شدم..مدام غمگین و عصبی ام..با خودشم که حرف نمیزنم اصلا... ازین بابت هم ناراحتم میگم نکنه نفرینم کنه( بخدا خیلی توی این13 سال از دستش کشیدم دیگه آدم سابق نیستم و نخواهم بود)

شوهرمم مثل من ناراحته.شرایط جدا شدن هم توی این شرایط اصلا وجود نداره

فقط برای درد دل اینا رو گفتم

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشتر توضیح بده

13 ساله با مادرشوهر پیرم توی یه خونه زندگی میکنیم چون برادرا و خواهرای شوهرم خونه رو به اسم ما کردن که مادرشون با ما باشه

الان هم من هم شوهرم خیلی در عذابیم

با این شرایط اقتصادی هم جدا شدن خیلی سخته

سلام. عزیزم اگه قبول کنی ۹۹ درصد مادرشوهرها عروس دوست نیستن، تحملش واست راحت میشه. مثلا مادرشوهر خودم: واسه دختر هاش مثل فرشته نجاته، پسرهاشم نبینه دلش میترکه، ولی عروس انگار هووشه

13 ساله با مادرشوهر پیرم توی یه خونه زندگی میکنیم چون برادرا و خواهرای شوهرم خونه رو به اسم ما کردن ...

همون اوایل نباید قبول میکردی چه خونه ای مگه این همه کار میکنین یا از پول ارث نمیتونستین یه خونه نقلی بخرین که خودتونو گرفتار کردین .الان پدرشوهرم   مادرشوهرم پیرن از ما خاستن نگهشون داریم به من میگن سند به اسم شوهرت میزنیم ولی ما پیشت بمونیم من گفتم نه همه با هم نوبتی نگهشون داریم.خونه میشه خرید اما ارامش و جوانی نه

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
سلام. عزیزم اگه قبول کنی ۹۹ درصد مادرشوهرها عروس دوست نیستن، تحملش واست راحت میشه. مثلا مادرشوهر خود ...

اون یک درصدی که میگی من اونم باور نمیکنم

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
الان نمیتونین بگین نمیخاییم بیاین باهم نگهش داریم؟

هیچکدوم از بچه هاش حتی بهش سر نمیزنن..این کرونا هم مزید بر علت شد که دیگه نه سر بزنن نه حتی برای یه ساعت پیش خودشون ببرن

اگرچه قبل از کرونا هم دوسه سالی بود هیچکدوم پیش خودشون نمیبردنش