ترنمم۶۴۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 676 عنوان بیمه خانه داری 121 بازدید | 19 پست سلام،دوستان من میخوام بیمه خانه داری تامین اجتماعی بگیرم،بهم گفتن سه تا درصد داره ۱۴،۱۶،۱۸ کسی میتونه راهنماییم کنه ک کدومش بهتره، ایا حقوق بازنشستگی هرکدوم فرق میکنه؟ 1399/08/24 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلرین عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 2682 حقوقش فرقی نداره فقط ۱۲ درصد بازنشستگی داره ۱۴ درصد بازنشستگی و فوت ۱۸ درصد بازنشستگی و فوت و از کارافتادگی مال من ۱۲ درصده و ۲۳۰ میدم اونا هم هر کدوم حدود ۶۰ تومن بیشتره البته من دفترچه نگرفتم اگه دفترچه هم بخوای حدود ۴۰ تومن بیشتره
ترنمم۶۴۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 676 حقوقش فرقی نداره فقط ۱۲ درصد بازنشستگی داره ۱۴ درصد بازنشستگی و فوت ۱۸ درصد بازنشستگی ... عزیزممیشه این فوت و از کارافتادگی رو توضیح بدین
khanoomziba عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5455 حقوقش فرقی نداره فقط ۱۲ درصد بازنشستگی داره ۱۴ درصد بازنشستگی و فوت ۱۸ درصد بازنشستگی ... عزیزم چند سال میدی این بهتر یا عمر
khanoomziba عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5455 عزیزممیشه این فوت و از کارافتادگی رو توضیح بدین فوت یعنی دور از جون نباشی به خانوادت بدناز کار افتادگیم یعنی وسطش ی بیماری گرفتی دوراز جونت دیگه باز نشستت کنن
آیلرین عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 2682 عزیزممیشه این فوت و از کارافتادگی رو توضیح بدین فوت ینی خدایی نکرده فوت بشه به بازمانده پول میرسه البته من شوهرخالم کارگزاری بیمه داره میگه ۱۲ درصد هم فوت داره چون وظیفه بیمه هس که بده حالا نمیدونم از کارافتادگی ینی خدایی نکرده اتفاقی افتاد که دیگه نتونستی کار کنی بهت حقوق میدن
آیلرین عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 2682 عزیزممیشه این فوت و از کارافتادگی رو توضیح بدین البته بعد از فوت به بچه ها میدن فک کنم کسایی که مجردن میگن ۱۲ درصد بهتره من خودم چندسال ۱۸ ریختم دیدم فرقی نداره ۱۲ میریزم
ترنمم۶۴۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 676 فوت یعنی دور از جون نباشی به خانوادت بدن از کار افتادگیم یعنی وسطش ی بیماری گرفتی دوراز جونت دیگه ب ... مرسی خانومی
khanoomziba عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5455 ۶ سال به نظرم این بهتره آخه بعضیا میگن عمر بهتر منم بیشتر موافق تامین اجتماعی هستم تا بیمه های دیگه، میگن عمر بهش افزایش تورم سالانه میخوره اما این نه
ترنمم۶۴۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 676 البته بعد از فوت به بچه ها میدن فک کنم کسایی که مجردن میگن ۱۲ درصد بهتره من خودم چندسال ۱۸ ری ... خب یعنی ۱۲ درصد درصورت فوت بیمه کلا از بین میره؟یکم با عقل جور درنمیاد اگه از بین بره ک بدرد نمیخوره
khanoomziba عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5455 البته بعد از فوت به بچه ها میدن فک کنم کسایی که مجردن میگن ۱۲ درصد بهتره من خودم چندسال ۱۸ ری ... ببخشید ازت سوال می پرسمااا، شمام بیمه زنان تامین اجتماعی هستی؟؟؟
آیلرین عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 2682 آخه بعضیا میگن عمر بهتر منم بیشتر موافق تامین اجتماعی هستم تا بیمه های دیگه، میگن عمر بهش افزایش تور ... نمیدونم بازم از افرادی که اطلاعات بهتری دارن بپرسید من تامین اجتماعی می ریزیم
آیلرین عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 2682 ببخشید ازت سوال می پرسمااا، شمام بیمه زنان تامین اجتماعی هستی؟؟؟ بیمه تامین اجتماعی زنان خانه دار یا خویش فرما