2789
عنوان

فر توکار

272 بازدید | 8 پست

سلام 

وقت همگی بخیر

کسی اینجا فرتوکار داشته؟

مارکش

و برقی یا گازی یا هردو بوده؟

اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم به اشتراک بگذارید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فر تو کار اخوان دارم مدل f25 

برقیه خدارو شکر راضیم

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
فر تو کار اخوان دارم مدل f25  برقیه خدارو شکر راضیم

مصرف برقش چطوره؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مصرف برقش چطوره؟

خوبه کمتر از ۱۰۰ تومن بوده تا حالا

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
خوبه کمتر از ۱۰۰ تومن بوده تا حالا

زیاد استفاده میکنی؟

زیاد استفاده میکنی؟

ماهی ۳ یا ۴ بار

منم اخوان دارم خوبه راضیم برقی هس 

مدلش رو میگید و مصرف برقتون

مدلش رو میگید و مصرف برقتون

مدلش نمیدونم 4 سال پیش گرفتم ولی لمسی هس مصرف برقش هم زیاد نیس البته خیلی استفاده نمیکنم هر از گاهی کیک یا ته چین و اینا 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه