2821
2789
عنوان

پاک سازی رحم

7168 بازدید | 28 پست

سلام. وقتتون بخیر. ی سوال داشتم. من حدود یک سال پیش رفتم پیش ی خانومی که داروهای دست‌ساز درست می کرد. ی قرص داخل واژن بهم داد که دقیقا یک ربع بعد از استفاده کل محتویاط رحمم و ریخت بیرون. اصلا باورم نمی شد این همه اشغال توی رحمم باشه. خلاصه برای یک سالی عالی بود الان رفتم پیشش که دوباره بگیرم ولی متاسفانه فوت کردن. کسی تجربه ای نداره؟ واقعا به ی همچین داروی احتیاج دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بگی چ شکلی بود قرصه?چقدری بود چ رنگی بود چون منم یه قرصای دست ساز خنگی از یه آشنایی گرفتم اندازه حبه قنده رنگش شیری و قهوه ایه دیشب گذاشتم داخل واژن شب قشنگ تو خواب حس میکردم داره یه چیزی ازم خارج میشه خاهرم میگه عفونتاس

من نميدونم ولي دختر خالم يچيزي خودش استفاده كرده بود ميگفت انقد ازم ترشحات ريخت بيرون رونام ميگفت تا ...

ميگفت يه تيكه كوچيك از قرص كمر رو خرد كردم يه تيكه خيلي كوچيك رو لاي يه تيكه نازك دستمال كاغذي گذاشتم داخل رحمم ميگفت بعد چند روز خودش افتاد ولي تا بيفته يه دنيا ترشحات ازم ريخت بيرون

من یه دفعه یه گیاه بود به اسم آنغوزه گذاشتم چندشب خوب بود سردی رحم ومیکشه بیرون وبرا باردار شدن رحم گرم میشه 

😍😍درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی افتاد😍😍دعاکنیدتواین تاریخ دوتاحاجت 
میشه بگی چ شکلی بود قرصه?چقدری بود چ رنگی بود چون منم یه قرصای دست ساز خنگی از یه آشنایی گرفتم انداز ...

اره عفونت والا مال من مثل اینکه دنبه گوسفندی بود وچن جور گیاه با هم مخلوط کردوکوبید داد بهم خیلی عالی بود خیلی 

شما باین روش بار دارشدی؟ 

من زیاد استفاده نکردم ولی جاریم 4ماه بعد ازهرپریودش دوسه شب میذاشت واقدام میکرد ماه 4یا5 بود باردارشد بچشم دحترشد

😍😍درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی افتاد😍😍دعاکنیدتواین تاریخ دوتاحاجت