2777
2789
عنوان

دانشکده افسری

761 بازدید | 66 پست

سلام

بچه ها امروز مدیر مدرسمون یه بخش نامه فرستاده واسه استخدام دانشگاه افسری 

من میخواستم ثبت نام کنم ولی نمیدونم شرایطش چیه و باید کجابرم 

از مدیر هم پرسید اطلاعی نداشتن شما بلدین راهنماییم کنید

رشتم تجربی امسال هم دوازدهمم

انگار سایت خرابه وگرنه عکس بخش نامه رو میزاشتم

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

داداش من دانشکده افسریه .

رفت کافی نتی ثبت نام کرد پارسال

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
داداش من دانشکده افسریه . رفت کافی نتی ثبت نام کرد پارسال

شرایطش چیه بود

داداش شما سهمیه داشت

رشتش چی بود

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

تو نت سرچ کن کامل برات توضیح میده از اول برج ۸ بود ثبت نام نمیدونم الان هم ثبت نام داره یا نه تا ۲۲ سال وقت داری واسه شرکت باید ورودی قبول شی بعد از اون چندتا متخصص چک میکنن و مصاحبه داره از نظر فیزیکی هم باید خوب باشی

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝
تو نت سرچ کن کامل برات توضیح میده از اول برج ۸ بود ثبت نام نمیدونم الان هم ثبت نام داره یا نه تا ۲۲ ...

ورودی ازمون داره

ازمونش چیه از کتابامه

شرایطش چیه بود داداش شما سهمیه داشت رشتش چی بود

ن سهمیه نداشت .رسته انسانی .

اول باید بری تهران امتحان بدی اگه قبول بشی که خیلی سخته بعد گزینش و مصاحبه و تحقیق که یکسال طول میکشه و بعدش هم اعزام 

داداشم پارسال اذر امتحان داد قبول شد الان این هفته اعزامشه

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️