2777
2789
عنوان

حس ششمی😡😡😡😡وااای

239 بازدید | 44 پست

خانومای گل چرا انقدر ساده و زود باورین که فکر میکنین حس ششمی ها راست میگن و پیشگو هستن اینو بدونین هیچکس جز خدا از سرنوشت و حتی فردای ما خبر نداره طرف توی تاپیک پر بازدید ها ازش میپرسن ما کی باردار میشیم؟؟فقط داره ماه های سال و میگه به کاربرا (فروردین. خرداد.اسفند)

اَه انقدر ساده نباشین به جای اینکارا ایمانتون به خدارو زیاد کنین و توکل کنین😞

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

من دیشب هرچی گفتم باور نکنین کو گوش شنوا!! ایدی گذاشت که پیام بدن تلگرام و اونجا پول میخواست برای فال!!

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیشب هرچی گفتم باور نکنین کو گوش شنوا!! ایدی گذاشت که پیام بدن تلگرام و اونجا پول میخواست برای فا ...

سواستفاده😡

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

حالا یوقتایی

گاهی یه نفر یه چیزی حس میکنه (حدس میزنه) راجع بهت

ولی اینکه اینجا تبدیل به دکون بازار شده و تبش میره تا پربازدیدا نهههه

«من با ایمان رها میکنم و با شکرگزاری دریافت میکنم.»

دیشب یه خانومی تو پربازدید گفت درخواست دوستی بدین و تلگرام ایدی پیام بزارین برای حس ششم و منم برای اثبات کلاهبردار بودنش بهش پیام دادم که گفت فال موکل میگیره ۲۰ تومن و بالاتر اسمش هم مینا بود. شات پیام هاش رو گذاشتم نی نی سایت با شماره کارتش که بدن فتا

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
خب همیشه که حس ششم درست در نمیاد خود من چیزی تو ته دلم باشه معمولا اتفاق میوفته به اعصاب خودت مثلث ب ...

یه سر بزن اون تاپیک پربازدید نظراتو بخون ادم حرصش میگیره فقط داره یه چیزی میپرونه 

دیشب یه خانومی تو پربازدید گفت درخواست دوستی بدین و تلگرام ایدی پیام بزارین برای حس ششم و منم برای ا ...

دمت گرم👌