2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

به من دکتر گفت تنبلی خفیف دارم و دو ماهه دارم دارو استفاده میکنم اما خبری نیست 😫😫😫 خدا کنه این ماه دیگه باردار باشم.

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
منم گاهی هنین حسو دارم 😥

آخه لک بینی جزو عایم اونم هست. هی میرم دکتر سونو واژینال و سیپروترون کامپاند و ویتامین الکی . بازم روز از نو روزی از نو. همینکه قرصا بعد چند ماه تموم میشه جوش و لک بینی میاد.

سه سالم تو مطب های نازایی عمرم رفت به زور یه دختر ناز دارم الان. همش میگم خداروشکرت بچه رو لاقل دادی بهم

آخه لک بینی جزو عایم اونم هست. هی میرم دکتر سونو واژینال و سیپروترون کامپاند و ویتامین الکی . بازم ر ...

منم دقیقا بهم سیپروترون و ویتامین ای داده،ای جانم بازم خدارا شکر من ک تو دوران عقد هستم دکتر گفت بهم زود بچه دار شم اخه من سنم کمه ب این زودی بچه نمیخوام 😔