2777
2789
عنوان

کمککک

166 بازدید | 16 پست

سلام خانما ببخشیدمادوشبه رابطه داریم شب اول اقدام کردهمسرم که من سریع۴تاقرص ال دی خوردم۱۲ساعت بعدم خوردم دوباره دیشب الان باید قرص بخورم یانه؟

خدايا شکرت ان شاالله هرچي خيره همون پيش بياد 

وای خیلی کارتون اشتباه س عزیزم اینجوری ال دی رو به شکل اورژانسی مصرف کردی میدونی اگه بار دوم بگیره 99 درصد دوقلو میشه؟همون ال دی رو دوره ای بخور خب

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی کارتون اشتباه س عزیزم اینجوری ال دی رو به شکل اورژانسی مصرف کردی میدونی اگه بار دوم بگیره 9 ...

ببخشید بیشترتوضیح بدید هیچ اطلاعی ندارم الان نخورم اخه ماهمیشه طبیعی بوده جلوگیریمون

ببخشید بیشترتوضیح بدید هیچ اطلاعی ندارم الان نخورم اخه ماهمیشه طبیعی بوده جلوگیریمون

همون ال دی رو از روز پنجم پریود شروع کن به خوردن تا 21 روز بعد قطع کن که دوباره پریود شی 

همین چرخه رو تکرار کن

خیلی به بدنت اسیب میزنی با اون روش احتمال بارداری هم هس

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

قشنگ هر ماه یه بسته بخور. وقتی قصد بارداری نداری

این چهارتا خوردن خطرناکه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
همون ال دی رو از روز پنجم پریود شروع کن به خوردن تا 21 روز بعد قطع کن که دوباره پریود شی  همین ...

وای الان چیکارکنم اخه من شرایط خودم خوب نیس الان شوهرمم کارخودشا کرده حالا ایشاالله باردارنشم حالا چیکارکنم قرص نخورم دیشب رابطه داشتیم ببخشید ۱۰روزپیش داشتیمورابطه قرص ال دی خوردم بعددیروزتست دادم نبودم دوباره این دوشب وای چیکارکنم

همون ال دی رو از روز پنجم پریود شروع کن به خوردن تا 21 روز بعد قطع کن که دوباره پریود شی  همین ...

الان که بیشتر دودلم چون نمیدونم باردارم یانه برای این۲شب یعنی ارامروز روزی ۱ قرص بخورم؟؟

وای خیلی کارتون اشتباه س عزیزم اینجوری ال دی رو به شکل اورژانسی مصرف کردی میدونی اگه بار دوم بگیره 9 ...

احتمالش هست دوقلو چون نداریم توخانواده هامون وای نگران شدم من یکی دیگه نمیخوام الان چه برسه دوتا ناشکرنیستما الان پایان نامه مینویسم میخوام چشمامم عمل کنم

احتمالش هست دوقلو چون نداریم توخانواده هامون وای نگران شدم من یکی دیگه نمیخوام الان چه برسه دوتا ناش ...

دیگه الان قرص نخور امیدوارم باردار نباشی ولی الان اگه بخوای بخوری باز دورازجون رحمت آسیب میبینه صبر کن پریود که شدی از روز 5 شروع کن 

بعدشم با همسرت صحبت کن بچه دار شدن یه امر دونفره س چقد اصرار داره

خوب چشم الان باید چیکارکنم

برای بدنت خطرناکه. برای سلامتی خودت چهارتا ی خوردن.

ولی حاملگی نمی‌دونم 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
دیگه الان قرص نخور امیدوارم باردار نباشی ولی الان اگه بخوای بخوری باز دورازجون رحمت آسیب میبینه صبر ...

ممنون

دیگه الان قرص نخور امیدوارم باردار نباشی ولی الان اگه بخوای بخوری باز دورازجون رحمت آسیب میبینه صبر ...

اره قبلا اصلا بچه نمیخاس میگفت ۱ حالا چندوفته گیرداده میخواد