2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم 

ببین تا دو هفته صبر کن...بعد اچ سی جی اگ باردار نشی قاعدتا ۱۴ روز بعدش پری میشی... اگ نشدی بیبی بزن... برا من اول هاله بود گفتن شاید هنو اثر امپوله...یه چند روز بعد زدم پررنگ شد... اگ اثر امپول باشه دیگ پررنگ نمیشه رفته رفته کمرنگ میشه یا از بین میره

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

علائمى نداشتم ولى تا ١٥ روز بعد از تزريق اگر بيبى چك بزارى مثبت كاذب نشون مى ده

سلام من 21 روز میگذره از امپولم ولی پریود نشدم...بی بی هم روز 10 و 15 روز ک از امپول گذشته بود گذاشتم منفیبود بنظرتون چه کنم؟پری میشم ینی؟الان 4روزم از پریم میگزره...سمت چپم پهلوم لگنم پای چپمم وختی  طولانی بشینم درد میگیره

سلام من 21 روز میگذره از امپولم ولی پریود نشدم...بی بی هم روز 10 و 15 روز ک از امپول گذشته بود گذاشت ...

سینه هات چی اگه درد ی دارن که موقع در آوردن سوتین اذیت میشی که حامله ای اگه نه علاعم از سینه نداری ماله آمپول 

سینه هات چی اگه درد ی دارن که موقع در آوردن سوتین اذیت میشی که حامله ای اگه نه علاعم از سینه نداری م ...

ن فقط یدفع انگار سوزن فرو میکنن یار میشه...اصلا ناامید شدم...ی تایپ خوندم گفته بودن احتمال کیست هست

سلام من 21 روز میگذره از امپولم ولی پریود نشدم...بی بی هم روز 10 و 15 روز ک از امپول گذشته بود گذاشت ...

آزمايش خون بده

من شكم اولم يك هفته از پريودم گذشته بود بيبى منفى نشون داد ولى حامله بودم

ا

آزمايش خون بده من شكم اولم يك هفته از پريودم گذشته بود بيبى منفى نشون داد ولى حامله بودم ا

خداکنه،اخه علاعم  سینه درد ندارم...دوستم علاعممو بهش گفتم گفت احتمالا کیسته چون خودشم تحته درمانه..اصلا ناامیددد شدما