2777
2789
عنوان

خورش قیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 27 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اول پیازتو تفت بده بعد گوشت و زرد چوبه اضاف کن بعد رب دوقاشق پر بریز و قشنگ تفت بده تا ربت رنگ باز ک ...

من همینجور میپزم فقط اخر پختم رب رو تفت نیدم با داخل لیمو عمانی و نمک بعد میزنم به خورشت یه رب بمزه باهاش یا بیشتر اولش میگفت خورشتت جا افتاده نیست الان هنه خوزشتم میشه یه بشقاب باز میگه مزه رب خام میده بهانه گیره 

تفت میدم به خدا مهمون داشتم پختم همه تعریف کردن این نمیدونم چه مرگشه میگه قیمت بده خلالت بده مال مام ...

خب از مادرشوهرت دستورش و یا بگیر شوهرت زیاد حرف زد بزن تو سرش 😁😁

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
مادر شوهرمم مث من میپزه 😭ولی برا اون خوشمزه تره شاید چون حجمش بیشتره 

من شوهرم ایرادی بود همه ش میگفت مامانم ولی خدایی مادرشوهر من دست‌پخت نداره منم چند سری از پسش براومدم دیگه درست شده البته اون با من لج می‌کرد منم با توجه به شناخت از اخلاقش نشوندمش سرجاش

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
من شوهرم ایرادی بود همه ش میگفت مامانم ولی خدایی مادرشوهر من دست‌پخت نداره منم چند سری از پسش براومد ...

من خودش تو جمع جلو مادرشم میگه تو بلد نیستی غدا بپزی رومینا خوب میپزه فلان عذاش عالیه مخصوصا عاشق قرمه سبزیامه ولی این قیمه رو نوچ قیمه مادرشو دوس داره خدایی قیمشم خوشمزس . ـ

من خودش تو جمع جلو مادرشم میگه تو بلد نیستی غدا بپزی رومینا خوب میپزه فلان عذاش عالیه مخصوصا عاشق قر ...

خب اگر مشکل قیمه س شما درست نکن اصن خونه مادرشوهر تون بخورید 😁