2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 38 پست

بلاکت کرده و تو بعد بلاک باز جوابشو دادی !؟ من بودم خودم درجا بلاکش میکردم درسته خانواده توام اشتباه کردن نباید بخاطر مهریه اینقد سخت گرفت چون شرایط خیلی سخت شده نعلومه پسر میترسه وقتی نداره!!! ولی این پسر هم کارش اشتباه بوده و خیلی زشت

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بلاکت کرده و تو بعد بلاک باز جوابشو دادی !؟ من بودم خودم درجا بلاکش میکردم درسته خانواده توام اشتباه ...

عزیزدلم تاپیکاتونو چنوقت پیش خوندم براتون ارزوي بهترینارو دارم امیدوارم قسمتتون بشه باعشقتون یه زندگي عالي شروع کنین   

🦋🫀

وقتی هم بهش میگم من نیاز به فرصت دارم که بشناسمت میگه  تو منو بازیچه گرفتی

تا همین مقدار شناخت کافی عزیزم،  من بعد از ۱۴ سال ،( ۹ سال ازدواج و ۵ سال دوستی) هنوز شوهرم به خودش اجازه بی احترامی به من نمیده،یعنی من اجازه نمیدم ، میدونه خط قرمزم بی احترامی و رو بهم باز شدن، از الان بهت میگه درک درست از حرفام نداری فردا اصلا قبولت نداره، یا فردا میگه مجبوری گرفتمت خواستم بازیچه نشی و هزارتا بهانه دیگه، بگو تو ۱۰۰ سال دیگه ام باید مشتاق باشی

بلاکت کرده و تو بعد بلاک باز جوابشو دادی !؟ من بودم خودم درجا بلاکش میکردم درسته خانواده توام اشتباه ...

به نظرتون مهریه رو کوتاه بیام یا دیگه فایده نداره؟

خدایا مرسی ♥️
من خودم ۲۱ سالمه و پر ۲۸ سالشه نظامیه  ما یه خانواده ۴ نفری هستیم ولی اونا پر جمعیتن

بخدا سني نداري زندگي بااین مرد فقط برات تنش درست میکنه باورکن مورداي بهترازاین میاد

🦋🫀

عزیزدلم تاپیکاتونو چنوقت پیش خوندم براتون ارزوي بهترینارو دارم امیدوارم قسمتتون بشه باعشقتون یه زندگ ...

الهییییی عزیزدلمممم❤مرسی که وقت گذاشتی و مرسی از دعای خیرت ان شاالله خدا به دعای شما نگاه کنه و کمکمون کنه😍❤😘ان شاالله برای توام بهترین ها اتفاق بیوفته😍❤

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
الهییییی عزیزدلمممم❤مرسی که وقت گذاشتی و مرسی از دعای خیرت ان شاالله خدا به دعای شما نگاه کنه و کمکم ...

دورت بگردم عزیزدلم انشالله تاپیك بعدي راجب عقدتون باشه   

ممنونم ازت مهربون❤️😍

🦋🫀

به نظرتون مهریه رو کوتاه بیام یا دیگه فایده نداره؟

نمیدونم من بودم وقتی رفتار این پسر رو دیدم کوتاه نمیومدم اگه رفتار مناسبی نشون میداد آره باید کوتاه میومدین اما اینکه بخاطر مهریه بلاکت کرد و بهت گفت دوست ندارم ببینمت و این حرفا رفتارای بچگونه اس مث اینکه یچیزی رو بخواد و بهش نرسه و به همین دلیل مدام هی قهر کنه یا بخواد بزور حرف خودشو به کرسی بنشونه

از طرفی هم گفتی نظامیه نمیگم همه ولی اکثرا نظامی ها رفتارای خشک وخشنی دارن و زندگی باهاشون سخته....

توام سنی نداری و فرصت های زیادی داری بخاطر ازدواج الکی خودتو بدبخت نکن قشنگ‌بشین به تک تک رفتارا و حرفای طرف مقابلت نگاه کن و تصمیم بگیر اینکه فقط بخوای ازدواج کنی زندگی خودتو خراب میکنی