2777
2789
عنوان

فاویسم

219 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.من نوزادم چندروز دیگه دوماهش تموم میشه خواستم ببینم اگر نوزادی فاویسم داشته باشه همون روزای اول توی بیمارستان اطلاع میدن؟یعنی توی آزامایشای اولیه ای که میگیرن از نوزاد هست؟من دیشب باقالی پلو خوردم الان خیلی نگرانم چون شیر خودمو میخوره فقط

خدایا شکرت🙏لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم😥

اره گلم پنج روزگی چک میکنن،بعد آزمایشو به دکتر نشون میدی بهت میگه

میگی فقط شیر خودمو میخوره خب به شیرخشک عادتش ندادی دیگه،اگه میخوای شیرخشک هم بخوره باید هر روز قبل از خواب یه شیشه بهش بدی البته باید از روز اول نوزادی می‌دادی الان دیگه سخته

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
روزای اول تولد برای ازمایش کف پا نبردین؟

بردم ولی گفتن برای تیروئیده چیزی درباره فاویسم نگفتن

تا ۷۲ ساعت بعد تولد میگن نوزاد رو ببرین مراکز بهداشت برای آزمایش.همون موقع از همون خونی که از کف پا میگیرن چندنمونه آزمایش انجام میدن که یکیش فاویسم هست.بعد اگه خدایی نکرده نوزاد مشکلی داشته باشه تماس میگیرن باهاتون اگه نگیرن یعنی نوزاد مشکلی نداره خداروشکر.

اره گلم پنج روزگی چک میکنن،بعد آزمایشو به دکتر نشون میدی بهت میگه میگی فقط شیر خودمو میخوره خب به ش ...

توی بیمارستان بهم چیزی نگفتن درباره فاویسم.

خودم نخواستم به شیر خشک عادتش بدم فعلا

تا ۷۲ ساعت بعد تولد میگن نوزاد رو ببرین مراکز بهداشت برای آزمایش.همون موقع از همون خونی که از کف پا ...

حدود۱۰روز بعد از تولدش بود فکر کنم دوبار هم تکرار شد آزمایشش ولی میگفتن برای تیروئیده.اگه چیزی بود زنگ میزنیم ولی زنگ نزدن.ممکنه آزمایش فاویسمم گرفته باشن؟

توی بیمارستان بهم چیزی نگفتن درباره فاویسم. خودم نخواستم به شیر خشک عادتش بدم فعلا

خب احتمالا چیزی نگفتن پس حتما نداره،اگه میخوای مطمئنم بشی برگه آزمایش شو بیار گزینه G6PD رو چک کن مقدار نرمالش رو روبروش نوشتن

شیر خشک چیز بدی نیستا البته اگه در کنار شیر مادر داده بشه اونم فقط یکبار در روز خیلی مزایا داره،یکیش اینه که مادر که در طول روز همه ویتامینا و آهن رو نمیخوره که از طریق شیر به بچه ش برسه اما شیر خشک همه رو داره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خب احتمالا چیزی نگفتن پس حتما نداره،اگه میخوای مطمئنم بشی برگه آزمایش شو بیار گزینه G6PD رو چک کن مق ...

مرسی عزیزم❤😍

چون فاویسم مساله مهمی هست حتما چک میکنن تونوزاد.اگر بود بهتون اطلاع میدادن.برای اطمینان میتونین تماس ...

مرسی گلم😘❤