2777
2789
عنوان

کیا از زایمان طبیعی میدونن بیان

73 بازدید | 5 پست

سلام من از دیشب کم کم درد دارم دردم خیلی کمه اما رفتم دستشویی ترشح بی رنگ چسپناک  داشتم  خیلی بی رنگ بود و بی بوه  غلیظ  نبود فقط چسپناک  بود  به دستم چسپید   الان ۳۸ هفتمه  جنین هم دختره به نظرتون علائم  زایمانه

یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادر من دخترم قوی نباشم ضعیف نیستم
نه عزیزم ترشحات زایمان خونی هس یا قهوه ای یا صورتی، دردات منظمه؟ 

نه منظم  نیست اما  نمیزاره بخوابم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه منظم  نیست اما  نمیزاره بخوابم

خب هنوز زوده عزیزم بخصوص اگه زایمان اولته، صبرکن حالا وقت داری، دردای زایمان منظمه، انقباضات رو قشنگ میتونی حس کنی انگار یکی از پشت بغلت کرده و خیلی سفت و محکم شکم و کمرتو فشار میده، ترشحات خونی داره، دردای منظمی هم که میگم مثلا هر یه ربع یه درد میاد بعد قطع میشه و رفته رفته این زمان کاهش پیدا میکنه و دردا نزدیک میشن بهمدیگه، و اینکه دردا با تغییر موقعیت اصلا تغییری پیدا نمیکنن

خب هنوز زوده عزیزم بخصوص اگه زایمان اولته، صبرکن حالا وقت داری، دردای زایمان منظمه، انقباضات رو قشنگ ...

ممنون گلم که گفتی