2777
2789
عنوان

خیانت

204 بازدید | 20 پست

سلام ما حدودا دوسال پیش از شوهرم خیانت دیدم و خب ازم معذرت خواهی ک و قول داد ک دیگه تکرار نمیکنه تا امشب چیزی ازش ندیده بودم امشب من داشتم فیلم نگاه میکردم و اون سرگرم گوشیش بود بلند شدم رفتم کنارش ک دیدم سریع از تو تلگرامش بیرون رفت فقط یه قسمتی از چت رو تونستم بخونم ک نوشته بود تک زنگ بزن هرچی بهش گفتم ک بده ببینم گفت ن و چیز مهمی نیست و تو ب من شک داری و طرفی هم پیام داده مشتری مغازمه بعدشم یخورده باهام حرف زد ک من کم و کسر تو زندگیم ندارم و چرا باید بهت خیانت کنم  بهش گفتم خب اگه میخوای من باور کنم دستت رو بزار رو قران و قسم بخور ک گفت قران حرمت داره و گناه داره واسه چیزای بی ارزش دست بزارم روش و قسم بخورم بعدشم گفت اگه وقتی من خوابیدم گوشیمو قراره ببینی رمزشو غوض کنم ک گفتم ن مهم نیست ولی دل تو دلم نبود تا بخوابه  کنارش نشسته بودم ک گفت پاشو اب واسم بیار تا من بلند شدم گوشیش و برداشت و وقتی یرگشتم پیشش گوشیش رو خاموش کرد و زد ب شارژ وقتی خوابید رفتم سر گوشیش ولی هرچی گشتم اون  پیامه نبود ک نبود و مطمئنم ک پاکش کرده ایا شکم بجا هست یا ن شما اگه جا من بودید چیکار میکردی؟ 

به نظرم شک برانگیز بود وگرنه زود بهت نشون میداد چون سابقه داشت باید می‌ترسید که نکنه فکرت مشغول بشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکت منطقیه ازنظرم.منم رمز گوشی،شوهرم روسه روزفهمیدم ولی ازترس اینکه چیزی بعهمم نمبرم سمتش.البته اینکه همیشه چسبیده بگوشیش هم بی تاثیر نبوده😐

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

من با اینکه رمز گوشی همسرمو میدونم و تموم سوراخ سمبه هاشم بلدم خودشم زیاد سر از گوشی درنمیاره و گهگاهی بهش شک میکنم ولی بازم سعی میکنم گوشیشو چک نکنم چون اگه چیزی دیدم خدایی نکرده بد تموم میشه بی خبری خیلی وقتا به درد میخوره 

من فهميدم مردي كه خيانت ميكنه با حوصله توضيح ميده و دليل  مياره 

اما اگه اهلش نباشه خيلي عصباني ميشه از تهمتي كه بهش زده شده و گوشيشو نشون ميده كه به طرفش ثابت كنه ذهنشش بيماره

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
شکت منطقیه ازنظرم.منم رمز گوشی،شوهرم روسه روزفهمیدم ولی ازترس اینکه چیزی بعهمم نمبرم سمتش.البته اینک ...

منم همينطور رمزشم بلدم ميدونه كه ميدونم 

اما خيلي ميترسم چكش كنم

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
منم همينطور رمزشم بلدم ميدونه كه ميدونم  اما خيلي ميترسم چكش كنم

این هنوز نمیدونه فهمیدم.نمیدونم وای میترسم یه چیزی بفهمم که اذیت بشم. احتمالا بیخیالش بشم .حس ترسم بیشتراز کنجکاویم هستش

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
به نظرم شک برانگیز بود وگرنه زود بهت نشون میداد چون سابقه داشت باید می‌ترسید که نکنه فکرت مشغول بشه& ...

بیشتر مواقع اینجوریه مثلا هی روشوخی و خنده گوشیش رو بهم نشون نمیده ولی چند دقیقه بعدش میاد و گوشیش رو نشون میده و خب هیچی نیست 

بیشتر مواقع اینجوریه مثلا هی روشوخی و خنده گوشیش رو بهم نشون نمیده ولی چند دقیقه بعدش میاد و گوشیش ر ...

خدا عاقل کنه حرص نخور 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋