2777
2789
عنوان

شیرم خیلی ابکیه

4049 بازدید | 25 پست

بچم پونزده روزشه امروز یکسره اشک میریخت از گرسنگی 

دیگه از سینم بدش اومده میبردم جلو دهنش نمیخورد عق میزد 

ولی بعد کریه میکرد و دهنش دنبال سینه میگشت 

شیرم زیاده اما ابکی 

قبلا میخورد یکساعت مک‌میزد 

معدش پر می‌شد اما دلدرد می‌شد و بازم گرسنه 

امشب یواشکی از چشم مامانم بهش شیر خشک دادم 

از همون موقع تخت خوابیده پسرم 

ولی عذاب وجدان دارم 

...

شیر خشک بدی دیگه سینتو نمیگیره.چیزای مقوی بخور 

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کله پاچه خوبه اگه هر روز بخوری. یک دست کله پاچه بخر بپز اندازه وعده چند روزت فریز کن هر روز بخور یکم جون بگیره شیرت.‌سیرابی شیردونم عالیه

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

من نمیفهمم خب قطعا چیزای طبیعی بهتر 

شیر طبیعی بهتر ولی اگه ندارید 

چربه

کمه هرچی ک هست و فکر میکنید نامناسب قرار نیست بچه گشنه بمونه شیر خشک برا همین موقع هاست

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
کله پاچه خوبه اگه هر روز بخوری. یک دست کله پاچه بخر بپز اندازه وعده چند روزت فریز کن هر روز بخور یکم ...

هرروز ک چربی میگیره خانوم دکتر😐

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
بچه های منکه خوردن شیرم و چون هم شیر خشک میدادم هم شیر خودم و .

اگه اینطور باشه ک خیلی خوبه 

میخوام یه بار شب قبل خواب شیر خشک بدم بهش 

یبار ظهر 

دیگه مابقی شیر خودم

...