2777
2789
عیبی نداره اگر با استراحت اروم میشه  من دو روز تو استراحت بودم باز اروم نمیشد بعد که معاینه کر ...

اوهوم مثلا الان دراز کشیده بودم یه دفعه کل کمرم انگار رگش گرفت یه لحظه و خوب شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم مثلا الان دراز کشیده بودم یه دفعه کل کمرم انگار رگش گرفت یه لحظه و خوب شد 

اینا برای بزرگ شدن شکمته نگران نباش فشاز میاره به کمر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اوهوم ممنونم ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی خیلی التماس دعا 

ممنونم عزیزم

براتون سر زایمانم دعا کردم

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی ،ان شاء الله حاجت روا بشی خوب بود زایمان حال خودت و نینی خوبه ان شاءالله ...

خواهش میکنم گلم

الحمدلله در کل راضی بودم

اره خداروشکر خوبیم

خوب خداروشکر به سلامتی مبارک باشه  شما هزینه دکتر و بیمارستان متوجه شدید چند شد ؟

ممنونم عزیزم

گفتم طبیعی ۳ تومنه ولی هرکی از تولد حصرت زینب تا تولد حضرت زهرا یعنی تا ۱۵ بهمن زایمان طبیعی کنه ۵۰۰ تومن تخفیف میگیره ۲۵۰۰ اولش دادیم ولی ۳۱۷ تومنم برگردوندن که نمیدونم برای چی بود

یه شب هم موندم تو بیمارستان هزینه دکتر هم رو همین بود پول اضافه ازمون نگرفتن

ممنونم عزیزم گفتم طبیعی ۳ تومنه ولی هرکی از تولد حصرت زینب تا تولد حضرت زهرا یعنی تا ۱۵ بهمن زایمان ...

آها دستت درد نکنه اینجا زنگ زدم گفتن هزینه ی دکتر جداس 

شیر میدی خیلی دعام کن ان شاءالله سالم و صالح و به موقع نه ماه به دنیا بیاد بغلم

شما چند هفته بودی ؟

من همین جور چسبیدم زمین ،هی حس ترشح دارم 

تا الان همه ی موعد های پریودم فهمیدم ، نمیدونم الان هم چون نزدیک موعدمه ،جمعه موعدمه اگه حامله نبودم 

آها دستت درد نکنه اینجا زنگ زدم گفتن هزینه ی دکتر جداس  شیر میدی خیلی دعام کن ان شاءالله سالم ...

خواهش میکنم گلم

چشم دعا میکنم عزیز

به حساب پریود تو ۴۰ بودم

به حساب سونو تو ۳۹ بودم 

نگران نباش سوره حجرات رو هرروز بخون انشاءالله همه چی عالی پیش میره گلم

از تعداد ضربات لگدش میتونی بفهمی بچت سالمه سالمه البته الان زوده نگران نباش میتونی بری بیمارستان یا مرکز بهداشت صدای قلبشو بشنوی منم این استرسارو داشتم دیگه بچه لگد زد راحت شدم خدا نی نیتو نگ داره واست

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢