پازلزندگی مدیر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 240 پست سلام بدون سونوگرافی میشه فهمید بچه سالمه قلبش میزنه ؟شانزده هفته و چهار روزم 1399/08/24 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21717 طبیعی باشه همش رو به جون میخرم 😅 ممنونم عزیزم خیلی دعام کن آخه من نزدیکی هم نداشتم که خدایی ... ببین تو بارداری همه چی طبیعیه مگه اینکه دردشدید داشته باشی و کیسه اب رو هم که توضیح دادم پس دیگه نگدان نباش و توکل کن به خدا اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 ببین تو بارداری همه چی طبیعیه مگه اینکه دردشدید داشته باشی و کیسه اب رو هم که توضیح دادم پس دیگه نگد ... ممنونم عزیزم توکل برخدا شما هم دعام کن که این توضیح هایی که دادم برات برای من خداروشکر کیسه اب نبود
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21717 ممنونم عزیزم توکل برخدا شما هم دعام کن که این توضیح هایی که دادم برات برای من خداروشکر ... محتاج دعام گلماره از کیسه اب نبود خیالت راحتراستی منم چند دقیقه پیش ترشح داشتم دقت کردم گرم بودش پس نگران اینم نباش اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 محتاج دعام گلم اره از کیسه اب نبود خیالت راحت راستی منم چند دقیقه پیش ترشح داشتم دقت کردم گرم بودش ... ممنون عزیزم لطف کردی بهم گفتی مرررسی ان شاءالله بچه ها مون سالم و صالح بغلمون بیان
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21717 ممنون عزیزم لطف کردی بهم گفتی مرررسی ان شاءالله بچه ها مون سالم و صالح بغلمون بیان خواهش میکنم گلمانشاءالله❤ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 خواهش میکنم گلم انشاءالله❤ سلام خوبید ببخشید طول سرویکس شما چند بود موقع سونوگرافی
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21717 سلام خوبید ببخشید طول سرویکس شما چند بود موقع سونوگرافی سلام عزیز ممنون۱۸ هفته ۳۱ بودسر دخترمم ۳۱ بودسونو رفتین؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 سلام عزیز ممنون ۱۸ هفته ۳۱ بود سر دخترمم ۳۱ بود سونو رفتین؟ باید چکار کنید دکتر چی گفت ؟بله دیروز منم 32بودش
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21717 باید چکار کنید دکتر چی گفت ؟ بله دیروز منم 32بودش هیچیچیزی نگفت سر دخترمم چیزی نگفت و خداروشکر مشکلی نبودالبته خودت مراعات کن خیلی به خودت فشار نیار و کار سنگین نکنجفتتون چی بود؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 هیچی چیزی نگفت سر دخترمم چیزی نگفت و خداروشکر مشکلی نبود البته خودت مراعات کن خیلی به خودت فشار نی ... آها خداروشکر جفتم قدامی بودش آره توکل برخدا دعام کن
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21717 آها خداروشکر جفتم قدامی بودش آره توکل برخدا دعام کن محتاج دعام عزیزخب پس باید توقع داشته باشی دیر تکونای نی نی رو متوجه بشیتوام برای من دعا کن هفته بعد دوشنبه انشاءالله باید برم سونودعا کن همه چی خوب باشه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 محتاج دعام عزیز خب پس باید توقع داشته باشی دیر تکونای نی نی رو متوجه بشی توام برای من دعا کن هفته ... آها ولی یه نبض هایی یا اینکه یه حباب ترکیدن یا اینکه یکی بهم میزنه حس میکنم بعضی روزها ان شاءالله که همه چیز عالی باشه ،اومدی خبر بده
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21717 آها ولی یه نبض هایی یا اینکه یه حباب ترکیدن یا اینکه یکی بهم میزنه حس میکنم بعضی روزها ان شاء ... ای جان خب نی نیه دیگه😍راستی جنسیت کوچولوت چیه؟انشاءالله با دعای شما اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 ای جان خب نی نیه دیگه😍 راستی جنسیت کوچولوت چیه؟ انشاءالله با دعای شما عه😍پسر گفتش