2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیدمش و دانشجو روانشناسیم و۳۵ صفه براش تحلیل نوشتم و جایزه هم گرفتم براش هم از استادم هم از یکی از پیجای اینستا😎😎😌😌😌

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
چه نتيجه اى از فيلم گرفتى ؟

اینکه به طرز عجیبی انسان بودن فراموش شده

شاید اون دیدگاهی که به نظر خیلی اشتباه میاد واقعی ترین و انسانی ترین دیدگاه موجود در جامعه باشه

خوشبخت هرآنکه خر آمد الاغ رفت:/
ميشه برداشتتو از فيلم بدونم ؟

این که آدمای خطرناک فقط از دل جامعه مسموم و عقده های خالی نشده به وجود میان این که دلیل وجود آدمای ترسناک اسیب های روحی کودکی و جوانیه که خانواده و جامعه باعثش میشن

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس
من مزخرف بود

بنظر من نظر خیلی از استادام بهترین فیلم تریلر روانشناختی بود. و بازم بنظر خودم فیلم پاراسایت(انگل)مزخرفترین فیلم بود ک حقشو خورد😤😤😤😤😤

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
اینکه به طرز عجیبی انسان بودن فراموش شده شاید اون دیدگاهی که به نظر خیلی اشتباه میاد واقعی ترین و ا ...

آفرين 

چه برداشت خوبى

خوب بخوايم اينجورى باشيم همه فكر ميكنن ديوانه ايم

عرف رو چيكار كنيم ؟

✨ Fear the one who does not fear God✨
 بنظر من نظر خیلی از استادام بهترین فیلم تریلر روانشناختی بود. و بازم بنظر خودم فیلم پاراسایت(ا ...

عه چرا ؟ من خیلی فیلم انگل رو دوس داشتم بنظرم خیلی تفاوت بین طبقات اجتماعی رو نشون داده بود

میشه یه توضیحه کوچیکی بدی از بیماریش؟

بیماری خنده ی عصبی و ناخویشتن پنداری داشت بخاطر ضربه ای ک ب جمجمه اش وستون فقراتش وارد شده بود

میگم من جوکر 2019 رو دیدم .اما اینی که رو پروفایلته یه جوکره دیگست باز یه جوکر و هارلی هم داریم .فرق ...

میدونم اره جوکر هارلی و جوکر ۲۰۱۹ قاب گوشیمه ، اینم ک پروفمه مال شوالیه تاریکی هه ، فرق میکنن ارع