2777
2789
 واکین😉😁

ممنونم عزیزم از تصحیح کردنت . چون با عجله نوشتم اشتباه تایپی بود کیبوردم انگلیسی گاهی خودش هرجور میخاد مینویسه 😁وگرنه من این فیلمو زبان اصلی تو سینماهای انگلیس دیدم 

ممنونم عزیزم از تصحیح کردنت . چون با عجله نوشتم اشتباه تایپی بود کیبوردم انگلیسی گاهی خودش هرجور میخ ...

به به چه عالى🌹 

من چند وقت يكبار ميبينم بس كه بينظيره با اينكه فيلم تلخ دوست ندارم ولى اين يه چيز ديگس

✨ Fear the one who does not fear God✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به چه عالى🌹  من چند وقت يكبار ميبينم بس كه بينظيره با اينكه فيلم تلخ دوست ندارم ...

ممنونم عزیزم.سلیقه شمام در انتخاب فیلم عالیه👌بله واقعا عالیه. من اینجور فیلم های روانشناسی وتحلیلی رو خیلی دوست دارم بنظرم هربار که ادم میبینه بازم یه نکته جدید داره توش کلا بار روانشناختی فیلم سنگین بود واز زاویه های مختلف میشه بررسیش کرد

ممنونم عزیزم از تصحیح کردنت . چون با عجله نوشتم اشتباه تایپی بود کیبوردم انگلیسی گاهی خودش هرجور میخ ...

😘😘👏👏👏👏👏👏👏

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈