2789
عنوان

کنکوریا

70 بازدید | 5 پست

شما رفتار خانوادتون نسبت به کنکور و درس خوندن شما چیه خانواده شماهم هردقیقه غر میزنن

من که مامانم دیوونم کرده کلی درس میخونم یه چن دیقه استراحت میکنم میاد میگه تو هیچ درس نمیخونی و ...

اخ مامان منمممم😂😂😂

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم تو مو میبینی و من پیچش مو دخترم پارسال کنکور داشت هرچی گفتم  نخوند و گوشی دستش بود میگفت شما گیر میدید ولم کنید مردم الن شما بلید وقت اومدن جوابا خودشو داشت میکشت که حوصله خوندن ندارم کاش فقط یه چیزی قبول شم که نشد حرفای مامان بابا رو با جون و دل گوش بدین بدتونو نمیخوایم که

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیزم تو مو میبینی و من پیچش مو دخترم پارسال کنکور داشت هرچی گفتم  نخوند و گوشی دستش بود میگفت ...

من میدونم مادرم بد منو نمیخواد ولی ما تو سنی هستیم که واقعا از نصیحت کردن خوشمون نمیاد و باعث میشه بدتر بشیم من به شخصه وقتی مامانم بهم میگه از درس زده میشم