2789

باید مشاور بگیری...یکی که قشنگ براتون برنامه بریزه و پا به پاتون باشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوال خاصی هم بود تگم کنین جواب بدم...من امسال کنکور دادم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
 باید حتما از دهم و یازدهم شروع کنیم و کلش رو دقیق بخونیم وگرنه مطالب دوازدهم رو متوجه نمی شیم؟ ...

ببین یه سری درسا آره اینجوریه...مثلا زیست(البته بعضی فصلاش بهن ربط دارن..برو فصل هایی که مرتبط هستن و پیدا کن من یادم نیست)...ولی یه سری درسا مثل ریاضی و فیزیک نه...اتفاقا بهتره تو ریاضی فیزیک یه سری مباحث حذف بشه(مثل هندسه که سخته و کم پیش میاد کسی بخونه) اول مبحث آسون و بخونین وقتی توش قوی شدین رو مباحث سخت تر کار کنین...درس انگلیسی و دینی و عربی نیست..فارسی هم تعاریف و یاد بگیرن دیگه مرتبط نیست مثل مجاز و کنایه و...ولی بیشتر زیست و شیمی مرتبطه..که زیست بیشتره

بستن دهم و یازدهم برا ما که حضوری نبودیم خیلی سخت و زمانبر هستش یا هرکسی از پسش بر میاد؟؟ 

اگه خوب و با برنامه بخونین از پسش بر میاین...سعی کنین با برنامه یه آزمون آزمایشی جلو برین

ببین یه سری درسا آره اینجوریه...مثلا زیست(البته بعضی فصلاش بهن ربط دارن..برو فصل هایی که مرتبط هستن ...

البته ریاضی هم بعضی فصلا مرتبطه(مثل تابع)....اینا تو برنامه های آزمونای آزمایشی بهتر مشخص شده

ببین یه سری درسا آره اینجوریه...مثلا زیست(البته بعضی فصلاش بهن ربط دارن..برو فصل هایی که مرتبط هستن ...

اهان من خودم ۹۸ کنکور دادم عمومی هاش هنوز خیلی یادم نرفته درس های تخصصی رو نمیدونستم چیکار کنم البته تلوزیون هم یاد میده از این لحاظ یه کوچولو خوبه من چون همسرم سرکار هم میره مجبورم خودم کامل یادم بگیرم و به اون توضیح بدم بیشتر فشار رو خودمه چون باردارم هستم تا قبل زایمان ان شاالله میخوام اکثر راه رو رفته باشم 

اهان من خودم ۹۸ کنکور دادم عمومی هاش هنوز خیلی یادم نرفته درس های تخصصی رو نمیدونستم چیکار کنم البته ...

دی وی دی نمیتونی بخری؟ بهتره ها..سرعت عملت خیلی میره بالاتر