2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اتفاقا تو منفی باید بخری که رشد میکنه سود کنی. بهترین زمان خرید تو منفی و پله ای هست

نه عزیزم این منفی که اصلاح نیست ریزشه و تو ریزش و روند نزولی هر لحظه امکان کفهای پایینتر هست و خرید در قیمت پایینتر فقط نوسانگیری تو این شرایط خوبه 

لاله شما سرت میشه انگار فردا چی کنم بنظرت

بخدا منم اینور اونور شنیدم 😂😂اما اولش باور نکردم ولی دیدم واقعا سبز شد اخه از شهریور قرمز بوده بوده الان میخوان بکشنش بالا سهما رو کف قیمت رسوندن که خیلیا بفروشن حالام که فروختن کله گندهها میخرن و اونام سخت میتونن اون سهمای خوبو بخرن همه اینارو گفتن و اتفاقم افتاد دیگه نمیدونم چی باید خرید بخدا 

سهم فملی خیلی خوبه چون تو این روزا منفی زیاد خورده تازه داره مثبت میشه با دلیل میگم 97درصد سود انباشته تصویب شده به همین زودی میدن و امروزم مس جهانی با قدرت 7000رو رد کرد و بیمه ملت مه مفت شده و قراره شرکت سود خوبی بهش بده اونم به این زودیا گفتم یادتون باشه مجانی اطلاعات سری دادم

سهم فملی خیلی خوبه چون تو این روزا منفی زیاد خورده تازه داره مثبت میشه با دلیل میگم 97درصد سود انباش ...

شتران چطور میشه من کلی ضرر کردم به نظرت الان فملی بخرم جبران میشه اون

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اگه دیدت بلند مدته بله الان قیمتها مفته واقعا ولی باید سهم بنیادی بخری بعد یه سال نگاش کنی 

اشتباه میکنی

مثلا سهامی که امروز۵۰۰ تومنه شروع کنه به بالا رفتن مثلا تا یه مقداری افزایش پیدا میکنه و باید اون موقع وو براساس علم و قناعت بفروشی چون ممکنه یال دیگه یا ۵۰۰ تومن به پایان باشه و یا از اون اوج اومده باشه پایین

باید همیشه گوش به زنگ بود و به مواقع خرید و به موقع فروخت 

جمله شما مثل کسایی‌ه که تو اوج خریدن و انتظار داشتن سال دیگه بالاتر بفروشن درحالیکه الان کلی تو ضررن

البته خودم هم خلیلی ضرر کردم