2777
2789
عنوان

چرا من دخترونگی رو بلد نیستم😭

1104 بازدید | 29 پست

من بلد نیستم عین دخترای هم سنم ارایش کنم . بلد نیستم عین دخترای دیگه سلفی بگیرم و عکسای خوشگل بندازم . بلد نیستم عشوه بیام بلد نیستم ناز کنم .بلد نیستم ژستای خوشگل بگیرم . لباس هام همه برند و شیکن . خودمم خوشگلم و خوش هیکل و قدمم بلند و خوبه ولی چه کنم که مامانم برام ارامش نزاشته . ۱۶سالمه دیگه داره ۱۷ سالم میشه . دیگه دیوونم کرده همش میگه چرا عین فلانی ارایش نمیکنی؟ چرا عین فلانی ژست نمیگیری؟چرا بلد نیستی برقصی؟خانوما من چیکار کنم؟تقصیر منه که بلد نیستم عشوه بیام؟تقصیر منه که علایقم مردونه است و همیشه هم مجبورم پنهانش کنم؟تقصیر منه که رشتم تجربیه صبح تا شب عین چی دارم درس میخونم؟اینده رو تو درس میبینم .تو شغل مناسب .نه عین بقیه دخترا و همکلاسیهام تو ارایش و هزارجور کوفت و زهرمار و نقشه کشیدن برای گول زدن شوهرهای مردم.تقصیر منه که میخوام تو این جامعه که هر روز قیمتا میره بالا و بالاتر و مشکلات اقتصادی کمر ملت رو شکونده تو جوونی برای خودم یه شغل خوب داشته باشم و دستم همیشه جلوی بابام و مردم و شوهرم دراز نباشه؟ چرا منی که تو المپیاد های علمی و سلولهای بنیادی و زیست و بیوتکنولوژی و .... ، تو زمینه های ورزشی همیشه مقام اورم و معدلای عالی دارم و تو ادب و نزاکت تو فامیل حرف اول و اخرو من میزنم و همه روم حساب میکنن باید تو ذهن مامانم با دختر خاله عذر میخوام(هرزه ) که هیچ هنری جز عشوه ریخت نداره مقایسه بشم؟چون اون بلده عکسای ناجور بگیره و من نه؟؟؟؟؟؟ این انصافه؟؟؟ سه ساله افسرده شدم برای همین مساعل بعد مامانمبازم میگه دخترای همسن تو پر از شور و نشاط و هیجان ان . شاد و خوشحالن ولی تو حتی اینجا هم عین اونا نیستی.دیگه دارم دیوونه میشم

من عاشق سبک زندیگتم هیچ وقت تغییرش نده دختر خوب❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مشکل از شما نیست.

من دقیقققققا مثل شما بودم.ولی راه خودمو  رفتم

اخرش من یکی از ۳  شغل تاپ رشته های نظری بدست اوردم.

بقیه هیچ.فقط ازدواج کردن.

نمیخوام بگم ازدواج بده هاااا

میخوام بگم هیچ پیشرفت دیگه ای غیر از دلبری نکردن

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp

هر طور راحتی همون باش

من هیچ وقت بلد نیستم فیلم بیام و ادا دربیارم

همیشه شوهرم میگه همونی هستی که تو خواستگاری بودی

همیشه خود واقعی ت باش

بهترین مسیر رو انتخاب کردی 

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

مامانم مامانای قدیم 😐والا من یادمه مامانم همش میگفت ببین فلانی فقط درس میخونه ببین فلانی پزشکی قبول شد یا میگفت دختر باید عین مرررد باشه🙄😁

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍

هر کسی ی جوره دیگه 

به نظرم به مامانت ی بار با مهربونی بگو مامان من دوس دارم اینطوری باشم و مثل تو فکر نمیکنم پیشاپیش ممنون که به نظرم احترام میزاری

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
مامانم مامانای قدیم 😐والا من یادمه مامانم همش میگفت ببین فلانی فقط درس میخونه ببین فلانی پزشکی قبول ...

مامان من میگه درس باید حتما باشه ولی دختر باید زنونگی و دخترونگی داشته باشه که تو نداری

مسیری که داری میری درست ترین مسیره ادامش بده وموفق شو واقعا مثل خودمی من عاشق این تیپ شخصیتی دخترام به خودت افتخار کن و به حرف مامانت توجه نکن گاهی وقتا پدر مادرا هم هم اشتباه میکنن

ی چیز دیگم میخاسم بگم گلم

همونطور ک میدونی زندگی هرکس ب خودش مربوطه اگ دخذر خالت عشوه میاد شاید دوسداره این جوری باشه یا ذاتن این ویژگیو داره پس هرکی حالت عشوه داره هرزه نیس شما ک انقد تو رشته ها مقام آوردی ب بقیم توهین نکن گلم

اخه مامانم خودش هیچوقت اهل این چیزا نبوده میخواد لااقل من باشم

میگن مادر رو ببین دخترو بگیر

مادر هر جوری باشه دختر همون میشه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا