2821
2789
عنوان

بیاید دوستان

79 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من چندروز پیش ی اقا پسری ازگپ دانشگام اومد پیوی و اصرار ک شما اونی هستید ک اونروز جلو دانشکده بودید و فلان ی سری مشخصات داد ک هم ب من میخوردهم ن از اسم و فامیل ک رو ایدیم بود اینا اومد گفت ک اره فلان روز دنبالتون اومدم و بعد استادک اسمتون گفته متوجه شدمو اینا بعد خیلی محترمم بنظر میومد ک من از شماقبل از کرونا خوشم میومده و تا الان دوستتون داشتم و اتفاقی شدومعجزه شدو اینا بعد من گفتم اوکی حرف بزنیم اگه خوشمون اومدو کلا فازمونو اینا ب هم خورد اونموقع شماره ردوبدل کنیم و اینا بعد این اقا طی ی هفته با من مثلا هرروز دوسه تا پی ام دادیم و اینا بعد دیشب که حرف زدیم متوجه شدم محله ای ک ایشون میشینن بالاتر از محله ماست ن خیلی ولی خب بالاتره بعد ایشون گفتن ک شارژ گوشیشون داره تموم حتی اسکرین فرستاد کگوشیش دودرصد شارژ داره و شب بخیر گفت تا الانم از دیشب پی ام نداده و پروفایلشو عوض کرده البته بگم ک من خیلی سرد باهاش برخورد کردم و اینا مثلا شب بخیر گفتو گلو اینا فرستاد ولی من فقط گفتم همچنین حالا بنظرتون سرکارم؟یا چی؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فعلا صبر کن تا معلوم شه قضیه چیه

اخه پروفایل عوض کرده ولی پی ام نداده واقعا از ت دل دوست دارم برم بهش فحش بدم پاک اعصابمو ریخت به هم امروز من اصن اهل وابسته شدنو اینا نیستم ولی خب انگار امروز ک پی ام نداده بهم برخورد

ینی نرم بهش چیزی بگم فردام اگه پی ام نداد چی؟

فعلا دست نگه دار حتی اگه چند روزم طول کشید

نشون بده برات جدی نبوده این آدم

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷